Megan: «Με ενοχλούσε που έβγαινα η κακιά του Fame Story»

Ποιος θα είναι ο νικητής του Fame Story; - Οι προβλέψεις της

«Στις πρόβες ήταν όλα τέλεια με το τραγούδι «Στην αυλή του Παραδείσου». Το είχα νιώσει το κομμάτι, αν και ήταν πολύ έξω από το στοιχείο μου. Στις πρόβες τα πάμε όλοι τέλεια. Στο live έρχεται αυτό το παραγωγικό άγχος», ήταν τα πρώτα λόγια της Megan στο Breakfast@star μετά την αποχώρησή της από το Fame Story.

Fame Story: Η σπουδάστρια που αποχώρησε πριν την τελική 10άδα

Η ίδια παραδέχτηκε πως στην αρχή την είχε πάρει από κάτω που έβγαινε η κακιά του Fame Story. «Από την αρχή προσπαθούσα να μη με επηρεάσει ότι γινόταν γύρω μου. Με ρωτούσαν πολύ γι αυτό το θέμα και δε γινόταν να μην το παρατηρήσω κι εγώ».

Δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην… κόντρα με την Αριστέα. «Όλα ξεκίνησαν στην πρώτη ψηφοφορία. Δεν την ψήφισαν για το καλύτερο act και ψήφισαν εμένα. Υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ μας θεωρώ».

 


Η Megan ξεκαθάρισε πως το γεγονός ότι οι δυο τους δεν ήταν καλά δεν είχε να κάνει με τον Τίτο. «Με τον Τίτο είχε πει πολλά πράγματα και προσωπικά. Και on και off καμερα. Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι».

Κλείνοντας, μίλησε για τα φαβορί του Fame Story που σύμφωνα με την ίδια είναι ο Φειδίας,  ο Γιάννης, ενώ δε θα την ενοχλούσε να βγει νικήτρια και η Αριστέα, αφού όπως είπε πλέον οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top