Fame Story: Ο Σωτήρης θύμισε Φειδία «Έκανες τον μοιραίο με σηκωμένο φρύδι»

«Ήσουν ο φρυδίας και όχι ο Φειδίας»

Ο Σωτήρης ανέβηκε στη σκηνή του Fame Story και ερμήνευσε το τραγούδι της Ηρούς «Έτσι είμαι εγώ».

Όταν ήρθε η ώρα της κριτικής επιτροπής πρώτος τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αρσενάκος ο οποίος δεν ενθουσιάστηκε λέγοντάς του πως περίμενε κάτι παραπάνω από εκείνον.

«Είχα παραπάνω προσδοκίες από σένα. Περίμενα ότι θα το έσκιζες. Το είπες καλά και με πολλή δουλειά είναι ένα ρεπερτόριο που σου ταιριάζει».

 


«Έχεις ένα χαρακτηριστικό στο λαιμό σου. Όλο το τραγούδι δεν μπήκες καλά. Ένιωσα ότι το τραγούδι ήταν στακάτο. Δεν υπήρχε μια νότα να την τραβήξεις. Θα ήθελα σε κάποια σημεία να τραβήξεις τη νότα. Θα έπαιρνα κάτι από την ερμηνεία της Ηρούς. Να έβαζες λίγο παραπάνω συναίσθημα. Άρχισα να βλέπω τον Φειδία σε κάποιες εκφράσεις. Είδα κάτι άλλο. Δε με χάλασε αλλά ήταν κάτι άλλο», είπε με τη σειρά της η Ελένη Φουρέιρα.

Με τα σχόλια της Ελένης Φουρέιρα συμφώνησε και ο Light τονίζοντας: «Ήταν το φρύδι σου σηκωμένο και έκανες τον μοιραίο.Ήσουν ο φρυδίας και όχι ο Φειδίας. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανες ένα θέμα ότι δε θες να σε χαρακτηρίζει ότι είσαι ένα ωραίο παιδί. Αυτή τη βδομάδα προσπάθησες να είσαι ωραίο παιδί. Επιχείρησες πέρα από αυτό που είσαι φυσικά, να είσαι και λίγο μοιραίος. Το τραγούδι που είχες σήμερα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία φωνητικά. Περίμενα ότι θα έδινες κάτι πιο έξτρα πάνω του. Επειδή είδες ότι μπορείς να πατήσεις εύκολα πάνω του, δεν δούλεψες τόσο σκληρά. Θα ήθελα να σε δω λίγο παθιασμένο. Νιώθω σαν να έχεις κάτι λίγο πίσω».


Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top