Ελένη Τσολάκη: «Δουλεύω 17 χρόνια χωρίς να έχω βγάλει σχολή δημοσιογραφίας»

Το σχόλιο για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN

Την άποψή της για τη συζήτηση που έχει ανοίξει γύρω από το θέμα των ηθοποιών και την παρουσίαση εκπομπών, εξέφρασε η Ελένη Τσολάκη

Ελένη Τσολάκη: Ο λόγος που δε δημοσιεύει φωτογραφίες με τον σύζυγό της

Η οικοδέσποινα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου, αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφερόμενος στους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν ρόλους παρουσιαστών, έκανε τη δική της τοποθέτηση. 

Η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε ότι δεν έχει βγάλει κάποια σχολή... τηλεπαρουσίασης!

Η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε ότι δεν έχει βγάλει κάποια σχολή... τηλεπαρουσίασης!

«Καταλαβαίνω αυτό που λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας ότι δεν υπάρχει επάγγελμα παρουσιαστή, δεν κάνεις έναρξη στην εφορία ως παρουσιαστής. Από την άλλη πλευρά, μην τα βάζουμε όλα σε έναν κουβά», είπε αρχικά. 

Ελένη Τσολάκη: Αποκάλυψε τη νέα της ομάδα με ένα story!

«Μην ισοπεδώνουμε κι εξισώνουμε την εμπειρία που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος στον χώρο με το ότι είναι εύκολο αυτό που κάνουν. Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται πάρα πολύ εύκολο αυτό που κάνουμε, σε κάποιους άλλους πολύ δύσκολο», τόνισε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ. 

Η Ελένη Τσολάκη εξέφρασε την άποψή της μετά την τοποθέτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Η Ελένη Τσολάκη εξέφρασε την άποψή της μετά την τοποθέτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Υπάρχουν άνθρωποι με τόση εμπειρία που δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε. Πολλοί παρουσιαστές -για να μην πω οι μισοί- στην ελληνική τηλεόραση δεν έχουν πτυχίο δημοσιογραφίας. Η ομιλούσα, πρώτη απ’ όλους, δεν έχω τελειώσει κάποια σχολή παρουσίασης ή δημοσιογραφίας κι όμως έχω δουλειά 17 χρόνια. Δε σημαίνει ότι το κάνω καλά. Μπορεί να το κάνω χάλια και να μην αρέσει σε κάποιους ανθρώπους, είναι απολύτως σεβαστό. Αλλά δεν μπορούμε να τα αφορίζουμε όλα», πρόσθεσε. 

Η Ελένη Τσολάκη σε μια σπάνια φωτογραφία με τη μητέρα της, Μαρία

«Ο κόσμος είναι τελικά αυτός που επιλέγει ποιον θα κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι ξεκάθαρα τα κριτήρια, είναι η προτίμηση του κόσμου. Σε θέλει ο κόσμος; Αντέχεις εκεί πάνω; Αυτό είναι το θέμα», κατέληξε η Ελένη Τσολάκη στην τοποθέτησή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top