Κάντε δωρεάν IQ Test και μετρήστε τον δείκτη της νοημοσύνης σας

Δείτε όλα τα επεισόδια του IQ160 on demand στο star.gr/tv

 «IQ 160»: To trailer της πρεμιέρας της αστυκωμικής σειράς του Star

Έχετε μετρήσει ποτέ το IQ σας; Δεν έχετε περιέργεια; Κάντε δωρεάν το IQ Test της Mensa και μετρήστε τον δείκτη της νοημοσύνης σας.

To ΙQ 160 επέστρεψε On Demand: Δείτε στο star.gr/tv όλο τον Α' κύκλο

Το Mensa IQ Challenge παρέχεται από τη Mensa International (MI) και σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τις νοητικές σας ικανότητες. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι αυτό το τεστ παρέχεται αποκλειστικά για ψυχαγωγικούς λόγους και το αποτέλεσμα... δε θα σας επιτρέψει να γίνετε μέλος της Mensa.

Λύστε το δωρεάν IQ test

Kαλή τύχη!

Tι είναι  η Mensa

Η Μένσα (Mensa) είναι ένας διεθνής οργανισμός, μια παγκόσμια κοινωνία ανθρώπων, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία εστιάζει στην αναγνώριση, ανάπτυξη και υποστήριξη της ανθρώπινης ευφυίας. Μοναδικό κριτήριο για να γίνει κάποιος μέλος είναι να έχει Δείκτη Νοημοσύνης (I.Q.) που να τον κατατάσσει στο ανώτερο 2% του ανθρώπινου πληθυσμού. Ήτοι μεγαλύτερο ή ίσο του 148 στην κλίμακα Κατέλ (που ισοδυναμεί με το 132 της κλίμακας Στάνφορντ-Μπινέ και το 131 της κλίμακας Βέξλερ. Ιδρύθηκε την 1η Οκτωβρίου 1946 στην Οξφόρδη της Αγγλίας, από τον δικηγόρο Ρόλαντ Μπέριλ (Roland Berrill) και τον Λάνσελοτ Γουέρ (Lancelot Ware), επίσης δικηγόρο και επιστήμονα. Σήμερα υπάρχουν εθνικές οργανώσεις Μένσα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα και μέλη σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου. Ο αριθμός των ενεργών μελών υπερβαίνει τις 140.000. 

To ΙQ 160 επιστρέφει On Demand: Δείτε στο star.gr/tv όλο τον Α' κύκλο

Η συναρπαστική αστυκωμωδία του Star «IQ 160» αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και γι΄αυτό ήρθε η ώρα να επιστρέψει! Από τις 10 Νοεμβρίου 2023 και για 30 ημέρες όλα τα επεισόδια του Α’ κύκλου της σειράς «IQ 160» θα είναι διαθέσιμα για online προβολή στο star.gr/tv

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top