Fame Story Αριστέα: «Είμαι σε σοκ, είμαι υστερική!»

Το ξέσπασμα της σπουδάστριας για το makeover

Η ώρα για το makeover έφτασε, με τους σπουδαστές του Fame Story να ετοιμάζονται για μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή τους. 

Ο κομμωτής Βασίλης Διαμαντόπουλος κι ο Ιωσήφ Κουτσουλίνης μπήκαν στο σπίτι για να αλλάξουν τα μαλλιά των σπουδαστών. «Επί της ουσίας αυτό που ονομάζουμε εμείς αλλαγή, είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Μπορείτε να τρομάξετε όσο θέλετε, δεν είναι κακό...», είπε με χιούμορ ο κομμωτής.  

Fame Story: Οι σπουδαστές που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο 6ο live

Ο Γιάννης Στεφανίδης δήλωσε πρόθυμος για όποια αλλαγή του προτείνουν οι επαγγελματίες, όπως κι ο Τίτος, ενώ ο Φειδίας ήταν πιο διστακτικός στο να του κόψουν τα μαλλιά. 

«Το μόνο θέμα που έχω είναι με το αγορέ, επειδή δε θεωρώ ότι δεν ταιριάζει με το πρόσωπό μου», είπε η Ελεάννα. Ωστόσο, αυτή που είχε την πιο... φοβισμένη αντίδραση στα χέρια των επαγγελματιών ήταν η Αριστέα. «Ένα καρέ θα σου πήγαινε καταπληκτικά», της είπε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος. «Είσαι τρομερά εντυπωσιακή για να μενεις σε μια πολύ ασφαλή εικόνα, σε φόβησα;», συμπλήρωσε. 

Fame Story - Μέγκαν σε Στράτο: «Είσαι ύπουλος αγάπη μου!»

«Δε θέλω να τα κόψω, δεν ξέρω... Τα μαλλιά μου είναι η δύναμή μου, είναι μέρος της εμφάνισής μου, είναι μέρος της καλλιτεχνικής μου υπόστασης», σχολίασε στην κάμερα η Αριστέα, τονίζοντας στους συμμαθητές της ότι δε θέλει να το κάνει. 

Fame Story: Οι σπουδαστές αποχαιρέτησαν συγκινημένοι τον Nicky

«Δε γίνεται να πηγαίνω να χορεύω και να μην κάνω ένα τέτοιο... ένα τέτοιο... τα μαλλιά μου είναι μέρος της κίνησής μου. Είμαι υστερική. Μήπως είμαι υπερβολική;», πρόσθεσε, κάνοντας παράλληλα «πρόβα» του πως θα είναι με καρέ μαλλιά. «Να μου φοράνε περούκα», πρόσθεσε μιλώντας με τον Στράτο.

«Είναι τόσο καλοί κι οι δυο τους σαν επαγγελματίες, θέλω να τους εμπιστευτώ, αλλά είναι σοκ για εμένα αυτήν τη στιγμή. Δεν τα 'χω κόψει ποτέ τόσο πολύ κι είμαι. Σήμερα έχω πάθει τρία σοκ μαζεμένα, θα το διαχειριστώ», πρόσθεσε παίρνοντας μια βαθιά ανάσα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top