Fame Story - Μέγκαν σε Στράτο: «Είσαι ύπουλος αγάπη μου!»

Η κριτική για τις εμφανίσεις στο live και στη μέση ο Nicky Glossom

Ο απολογισμός για τον 5ο live του Fame Story παρουσία της Ηρώς, της διευθύντριας της μουσικής Ακαδημίας, έφερε νέες προστριβές ανάμεσα στους σπουδαστές.

Αυτή τη φορά ανάμεσα στον Στράτο και τη Μέγκαν και το σχόλιο που ο σπουδαστής είχε κάνει την προηγούμενη εβδομάδα για την υποψηφιότητα του Nicky. 

«Ήμουν αρκετά πιεσμένος, ένιωσα λίγο αποκομμένος, παράταιρος κάποιες φορές, γιατί δεν ταιριάζουμε όλοι. Νιώθω ένα τοίχος... Νομίζω με τη Μέγκαν, παρότι δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ νιώθω ότι δεν επικοινωνούμε», παραδέχτηκε ο Στράτος μιλώντας μπροστά στους συμμαθητές τους και την Ηρώ. «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ό,τι μου δίνεις σ'το δίνω, είμαι καθρέφτης και νιώθω τις ενέργειες πάρα πολύ έντονα αν είναι αληθινό», απάντησε η Μέγκαν. «Άρα ο Στράτος δεν είναι αληθινός απέναντί σας;», τη ρώτησε η Ηρώ. «Νιώθω κάποιες φορές ότι δεν είσαι. Μπορεί να μην έχεις πει κάτι σε εμένα αλλά μπορεί να έχεις κάνει κάτι, να έχεις πει κάτι σε κάποιον που λέω "Ρε φίλε γιατί μιλάς ρε Στράτο;"», είπε η Μέγκαν απευθυνόμενη στον Στράτο.

Fame Story: Οι σπουδαστές αποχαιρέτησαν συγκινημένοι τον Nicky

Στη συνέχεια η επίδοξη τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που αφορούσε τα αρνητικά σχόλια που έκανε ο Στράτος στον Nicky που αποχώρησε.

«Εγώ ποτέ δεν πήγα στον Nicky να του πω ότι φωνητικά ήσουν αδύναμος και θα είσαι υποψήφιος. Αντιθέτως ο Nicky άνοιξε αυτήν τη συζήτηση, μου είπε πρώτος οτι πιστεύει ότι θα είμαι υποψήφιος, δεν το πήρα σαν επίθεση κι εγώ με τη σειρά μου του είπα ότι η δική μου γνώμη είναι ότι πιστεύω ότι κι εσύ θα είσαι υποψήφιος», ξεκαθάρισε ο Στράτος, τονίζοντας ότι το τοίχος από τη Μέγκαν τον αισθάνεται από το πρώτο επεισόδιο. 

Fame Story: Οι σπουδαστές που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο 6ο live

«Δε θα προσποιηθώ Στράτο όπως κάνεις εσύ. Δεν μπορώ να το κάνω ως άνθρωπος... Κι εσύ είσαι ύπουλος αγάπη μου ώρες ώρες. Το vibe σου δεν το νιώθω», απάντησε η Μέγκαν με τον Στράτο να της λέει: «Εγώ δε σε χαρακτήρισα!». Στη συνέχεια, ο Στράτος σχολίασε όσα είπε η Μέγκαν ως αναληθή. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top