Fame Story: Συντετριμμένη η Andrew Punch με την αποχώρηση του Nicky Glossom

Δείτε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου το νέο επεισόδιο αμέσως μετά τη Φάρμα

Δείτε το trailer για το 21ο επεισόδιο του Fame Story

Στο σημερινό επεισόδιο (Δευτέρα 30 Οκτωβρίου) οι σπουδαστές επιστρέφουν στην Ακαδημία, μετά το συναρπαστικό, ανατρεπτικό 5o Fame Story Live (Παρασκευή 27/10), με τον Νίκο Κοκλώνη, που μας χάρισε μια ακόμα ξεχωριστή βραδιά, με πολλή μουσική, αγαπημένες μελωδίες, θεαματικά acts, την Κατερίνα Λιόλιου επί σκηνής αλλά και την αποχώρηση- έκπληξη του Nicky Glossom

Ανατροπές κι αποχώρηση-έκπληξη στο 5o Fame Story Live με τον Νίκο Κοκλώνη

O Nicky Glossom μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για να μαζέψει τα πράγματα του και να αποχωρήσει κι η Andrew Punch δεν μπορεί κρύψει τη στεναχώρια της. Οι σπουδαστές συζητούν για τα σχόλια που τους έκαναν οι κριτές στο Live και για το αν έπρεπε να φύγει τελικά ο Νicky ή ο Στράτος Τζώρτζης.

Fame Story: Οι συμπαίκτες του αποχαιρέτησαν με δάκρυα τον Nicky Glossom

Fame Story: Οι συμπαίκτες του αποχαιρέτησαν με δάκρυα τον Nicky Glossom

Η Ηρώ, μπαίνει στην Ακαδημία για την αξιολόγηση του Live κι έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη Στεφανίδη, μετά τη δήλωση του στο live ότι δεν παίρνει αρκετά πράγματα από τα μαθήματα. Ανάμεσα στον Στράτο και τη Μegan Alcandara επικρατεί ένταση, καθώς εκείνος πιστεύει ότι τον έχει αποξενώσει, ενώ η Megan θεωρεί ότι είναι ύπουλος και μεταφέρει τα γεγονότα διαφορετικά. 

Fame Story: Η σκληρή κριτική του Γιώργου Θεοφάνους στον Γιάννη

Στη συνέχεια, γίνεται η ψηφοφορία των σπουδαστών για την καλύτερη εμφάνιση του Live, αλλά κι η ανακοίνωση της Ηρώς, για τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.  

Κατά τη διάρκεια της ανάθεσης των τραγουδιών, η Ελεάννα Rielle δυσανασχετεί με το κομμάτι, που καλείται να ερμηνεύσει στο επόμενο Fame Story Live, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, καθώς πιστεύει ότι δεν της ταιριάζει.  

Fame Story: H Ηρώ ανέθεσε τα νέα τραγούδια στους σπουδαστές

Fame Story: H Ηρώ ανέθεσε τα νέα τραγούδια στους σπουδαστές

Ο Άλεξ Παναγή κάνει πρόβα με τους τρεις υποψήφιους, ενώ η Μegan πηγαίνει στο Romeo, για να τραγουδήσει, ως νικήτρια της προηγούμενης εβδομάδας στην ψηφοφορία της καλύτερης εμφάνισης στο live.  

Megan Fame Story: Έτσι αντιμετωπίζει τα παιδιά μέσα στο σπίτι

Εξαιρετικές φωνές, υψηλό επίπεδο παραγωγής, έπαθλα που φέρνουν τα ταλέντα σε επαφή με το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Τα πραγματικά αστέρια γεννιούνται στο Star και στην Ακαδημία του Fame Story και τα Fame Story Live είναι συναρπαστικά, γεμάτα λάμψη, εντυπωσιακές ερμηνείες, ένταση, αγωνία κι ανατροπές!

Fame Story Academy: Δευτέρα – Τρίτη - Πέμπτη, αμέσως μετά τη Φάρμα.

Fame Story Live με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, κάθε Παρασκευή στις 21:00.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top