Ανατροπές κι αποχώρηση-έκπληξη στο 5o Fame Story Live με τον Νίκο Κοκλώνη

Το #famestorygr ήταν για ένα ακόμα live πρώτο trend στο Twitter

Δείτε την αποχώρηση από το 5ο Fame Story Live

Με μία αποχώρηση-έκπληξη που προβλημάτισε την κριτική επιτροπή ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής το 5ο Fame Story Live με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη στο Star.  

Fame Story: Ανατροπή με την ασυλία του κοινού - Αποχώρησε ένα από τα φαβορί

Το #famestorygr ήταν για ένα ακόμα live πρώτο trend στο Twitter για περισσότερες από τέσσερις ώρες με πάνω από 7000 tweets

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά, με πολλή μουσική, αγαπημένες μελωδίες, θεαματικά acts και μια αγαπημένη guest, με τον Νίκο Κοκλώνη να υποδέχεται στη σκηνή την εκρηκτική Κατερίνα Λιόλιου. Η τραγουδίστρια, που τις προηγούμενες μέρες επισκέφτηκε την Aκαδημία για να δώσει τις συμβουλές της στην Μέγκαν που της ανατέθηκε να ερμηνεύσει την επιτυχία της, Story, έβαλε «φωτιά» τo stage του Fame Story, μαγνητίζοντας κοινό και τηλεθεατές. 

Την αυλαία του 5ου Live άνοιξαν οι σπουδαστές ερμηνεύοντας όλοι το Celebration. Αμέσως μετά, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την εμφάνισή του και καλωσόρισε κοινό και κριτική επιτροπή. 

Τίτος Fame Story: Φαντάζεται τον εαυτό του μεγάλο νικητή;

O υποψήφιος προς αποχώρηση που κέρδισε την ασυλία του κοινού από την ψηφοφορία της εβδομάδας ήταν ο Τίτος, με τον Νίκο Κοκλώνη να συνδέεται με την Ακαδημία για να μάθει τον νέο υποψήφιο που προέκυψε από το συμβούλιο των καθηγητών. Όπως ανακοίνωσε η διευθύντρια της Ακαδημίας, Ηρώ, το Συμβούλιο των Καθηγητών επέλεξε τον Στράτο ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, μαζί με τους Nicky και Andrew.

Fame Story: Ο Τίτος κέρδισε την ασυλία του κοινού από την ψηφοφορία της εβδομάδας

Fame Story: Ο Τίτος κέρδισε την ασυλία του κοινού από την ψηφοφορία της εβδομάδας

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όλοι οι σπουδαστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με πολλούς από αυτούς να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να αποσπούν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή τους, ενώ άλλοι δίχασαν τα μέλη της κριτικής επιτροπής για το αποτέλεσμα του performance τους.

Για πρώτη φορά είδαμε στη σκηνή του Fame Story τους δύο νέους σπουδαστές της Ακαδημίας, την Ελεάννα και τον Μάριο, που παρά το άγχος της πρώτης φοράς πήραν θετικά σχόλια από τους κριτές για τις δυνατότητές τους, αλλά και την παρότρυνση να δουλέψουν με ζήλο για να μπορέσουν να φτάσουν το επίπεδο των άλλων παιδιών που βρίσκονται εδώ κι αρκετό καιρό στην Ακαδημία. 

Megan Fame Story: Έτσι αντιμετωπίζει τα παιδιά μέσα στο σπίτι

Η αγαπημένη παρέα των κριτών, ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος κι ο Light παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή τις εμφανίσεις των παιδιών και έκριναν τις επιδόσεις τους, βάζοντας αυτή τη φορά τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Fame Story: Ο Στράτος «σώθηκε» από το κοινό και παρέμεινε στη μουσική Ακαδημία

Fame Story: Ο Στράτος «σώθηκε» από το κοινό και παρέμεινε στη μουσική Ακαδημία

Το κοινό, μέσω της ψήφου του, στο τέλος της βραδιάς χάρισε την ασυλία στον Στράτο, με τους κριτές να καλούνται να πάρουν μια πολύ δύσκολη απόφαση, επιλέγοντας ποιος από τις δύο σπουδαστές, η Andrew ή ο Nicky θα παραμείνει στην Ακαδημία

Fame Story: Η Andrew Punch είχε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στο 5ο live

Fame Story: Η Andrew Punch είχε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στο 5ο live

Το ταξίδι του Fame Story ολοκληρώθηκε για τον Nicky Glossom

Δείτε όσα δήλωσε ο Nicky στο επίσημο προφίλ του Fame Story στο Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top