Light: Πρωταγωνιστεί σε ξένη ταινία - Οι δηλώσεις του σκηνοθέτη

«Είναι σπουδαίος ράπερ, αλλά θα έλεγα ότι είναι καλύτερος ηθοποιός»

Ο Light, o κορυφαίος Έλληνας τράπερ, μετά τη συμμετοχή του στο Fame Story ως κριτής, συμμετέχει, όπως αποκάλυψε, και σε ταινία ξένης παραγωγής. Πρόκειται για τους παραγωγούς Juliano Ribeiro και Wim Wenders, που πρόσφατα, τιμήθηκαν στις Κάννες για την ταινία «Salt of the Earth».

Δείτε δηλώσεις του Light στο star.gr για το Fame Story

Όπως είχε αποκαλύψει ο τράπερ, ταξίδεψε στα Κύθηρα για τα γυρίσματα της ταινίας «The Aegean». Στην ταινία, θα υποδύεται τον «κακό» της υπόθεσης. Έναν άντρα, ο οποίος έχει κλαμπ στο νησί, και εκμεταλλεύεται τους πρόσφυγες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIGHT (@nerogreco)

Ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε στο «Πρωινό» ότι τα γυρίσματα, σε Ελλάδα και εξωτερικό, ολοκληρώθηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν και οι δηλώσεις που έκανε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας σε δημοσιογράφο της Αυστραλίας. Ο Jacob Richardson τόνισε:

«Ο διάσημος Έλληνας ράπερ Light θα κάνει το ντεμπούτο του στην ταινία, υποδυόμενος τον γοητευτικό, μοχθηρό επιχειρηματία Χρήστο. Με εντυπωσίασε το ταλέντο του, έφερε ενέργεια και ζωντάνια στον ρόλο. Ήταν υπέροχο να δουλέψω μαζί του. Έκανε πραγματικά δικό του τον χαρακτήρα του κακού, κάνοντάς τον να δείχνει απειλητικός και τρομακτικός. Είναι σπουδαίος ράπερ, αλλά θα έλεγα ότι είναι καλύτερος ηθοποιός. Νομίζω ότι οι θαυμαστές του θα λατρέψουν την ερμηνεία του σ' αυτόν τον ρόλο».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIGHT (@nerogreco)


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top