Παύλου για Χατζίδου: Όταν τη γνώρισα, νόμιζα ότι δουλεύει σε... fast food!

Επειδή του είχε πει ότι δουλεύει το βράδυ

Ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές του Breakfast@Star το παρασκήνιο πίσω από τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν, όταν συναντήθηκαν στο γυμναστήριο, όπου δούλευε τότε ο Ετεοκλής.

«Ετεοκλή, θα πεις τι έλεγες για μένα όταν με έβλεπες πριν με γνωρίσεις; Έλα πες το, δεν το έχουμε πει ποτέ αυτό», είπε αρχικά η παρουσιάστρια. Αν και ο Ετεοκλής δεν ήθελε να περιγράψει το story, δέχθηκε να το κάνει.

ετεοκλης

«Δεν την ήξερα, παιδιά, δεν την ήξερα. Εγώ όταν τη γνώρισα στο γυμναστήριο, δεν ήξερα ποια είναι. Δε σε είδα με κανένα μικρόφωνο στο χέρι ή με κανένα ντοσιέ να διαβάζεις τις παρτιτούρες, για να πω ότι είσαι τραγουδίστρια», είπε ο παρουσιαστής, με την ομάδα της εκπομπής να παρακολουθεί έκπληκτη.

«Ήξερα το τραγούδι ''Χειρότερα'' αλλά δεν μπορούσα να το συνδυάσω με το όνομα και το πρόσωπο. Μετά τη γνώρισα, μου λέει: Ελένη Χατζίδου. Της λέω: Ετεοκλής Παύλου. Μου λέει: το βράδυ δουλεύω. Λέω: σε κανένα fast-foodάδικο. Σκέφτηκα: με βλέπει έτσι καλοταϊσμένο και με κάλεσε, μια χαρά θα πάει το βράδυ», πρόσθεσε.

«Εγώ πήγαινα για fast-food και την είδα με μικρόφωνο να τραγουδάει ''Χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα''. Και τελικά έγινε καλύτερη η κάθε μου ημέρα», έκλεισε την περιγραφή του ο Ετεοκλής Παύλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top