Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τελικά τον... φλερτάρει το Mega; Η απάντησή του

«Μέχρι και την τελευταία μέρα του συμβολαίου πρέπει να είσαι κύριος»

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@Star

Τη δική του απάντηση στην είδηση που τον θέλει να πηγαίνει στο Mega, έδωσε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το πρωί Τρίτης 24/10. 

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι πράγματα αυτά που ρωτάς;»

Όπως είδαμε στην εκπομπή Breakfast@Star, ο δημοφιλής παρουσιαστής ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από τις φήμες που τον θέλουν να ολοκληρώνει φέτος τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και να «μετακομίζει» στο Μεγάλο κανάλι την επόμενη σεζόν.

«Ήταν και μια κοπέλα πάλι πρωί-πρωί εδώ πέρα με την κάμερα, 7 η ώρα το πρωί. Εγώ τώρα μες στη νύστα, αλλά η κοπέλα τη δουλειά της κάνει. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία της συζήτησης αν με φλερτάρει το Mega», είπε αρχικά.

«Ήθελα να της πω ότι έχει να με φλερτάρει κάποιος πάνω από 8-9 χρόνια, οτιδήποτε έχει να κάνει με φλερτ. Λήγει φέτος το συμβόλαιό μου με τον ΑΝΤ1 κι έχουν βγει διάφορα πράγματα. Αν μπω τώρα σε αυτή τη διαδικασία να απαντήσω, αύριο θα βγει κάτι άλλο», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής. 

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αντίδραση στο «ήταν μια αηδία» του Ηλία Μαμαλάκη

«Ειλικρινά όμως δεν το θεωρώ κι ωραίο. Έχει ξεκινήσει η σεζόν εδώ κι έναν μήνα. Όταν έχεις να κλείσεις έναν χρόνο σε ένα κανάλι, κλείνεις τον χρόνο σου εκεί. Συζητήσεις μπορεί να γίνονται αλλά τις κάνεις διακριτικά», επεσήμανε στη συνέχεια. 

«Πρώτα τις κάνεις με το κανάλι σου, μετά συζητάς αν σου προτείνει κάποιος κάτι άλλο, εννοείται μπορείς να πας αλλά πάντα με σεβασμό και διακριτικότητα. Δεν μπορεί να είσαι σε έναν σταθμό και να αφήνεις να διαρρέει ότι πας κάπου αλλού. Το θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος αυτό και για τον σταθμό που σε πληρώνει», τόνισε. 

Ο... γάμος του Γρηγόρη Αρναούτογλου κι η ατάκα του Γιώργου Λιανού

«Αν θες να πας κάπου αλλού, μέχρι και την τελευταία μέρα του συμβολαίου πρέπει να είσαι κύριος», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top