Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αντίδραση στο «ήταν μια αηδία» του Ηλία Μαμαλάκη

Το σχόλιο για παλιότερη εκπομπή μαγειρικής του παρουσιαστή

Δείτε όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Breakfast@Star

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ρωτήθηκε για το αιχμηρό σχόλιο που έκανε ο Ηλίας Μαμαλάκης για το ριάλιτι μαγειρικής που είχε αναλάβει ο ίδιος πριν χρόνια, ενώ μίλησε και για τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση

Ο... γάμος του Γρηγόρη Αρναούτογλου κι η ατάκα του Γιώργου Λιανού

«Δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Να ‘ναι καλά ο Ηλίας, τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Τον φιλώ πολύ», απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για το σχόλιο του γνωστού σεφ, ότι η εκπομπή Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου ήταν μια αηδία! 

Ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν ιδιαίτερα... σκληρός σε όσα είπε για παλιότερη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν ιδιαίτερα... σκληρός σε όσα είπε για παλιότερη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Πάντα με αγχώνει ο ανταγωνισμός, γιατί κάνω πρωταθλητισμό και πάντα το παλεύω. Τη νίκη την κάνει σημαντική ο αντίπαλος, αλλιώς δεν έχει καμία σημασία. Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάζω κάθε πρωί», επεσήμανε ο παρουσιαστής για την τηλεοπτική του πορεία. 

Συγκινήθηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μιλώντας με τον Ηλία Μαμαλάκη

Θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση; «Το έκανα το 2008. Σηκώθηκα κι έφυγα για έναν χρόνο, γιατί δεν ένιωθα καλά. Νομίζω ότι είμαι από τους μοναδικούς παρουσιαστές που "έκοψα" το συμβόλαιό, γιατί δεν ήμουν καλά. Το σταμάτησα μόνος μου. Αν το ξανανιώσω, θα το ξανακάνω», απάντησε. 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε τη νέα τηλεοπτικό σεζόν

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε τη νέα τηλεοπτικό σεζόν

Τέλος, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ο Εκατομμυριούχος να μετακινηθεί από το σαββατοκύριακο στο καθημερινό πρόγραμμα, ο παρουσιαστής έριξε το μπαλάκι στον ΑΝΤ1, λέγοντας: «Εγώ κάνω τα γυρίσματα όπως πρέπει να τα κάνω ανάλογα με τα επεισόδια, από ‘κει και πέρα ό,τι αποφασίσει ο ΑΝΤ1».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top