Ο... γάμος του Γρηγόρη Αρναούτογλου κι η ατάκα του Γιώργου Λιανού

Για ποιο λόγο «πάγωσαν» οι παρουσιαστές;

Δείτε το βίντεο από το Breakfast@Star

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στο ραδιόφωνο κι η κάμερα του Breakfast@Star τον συνάντησε έξω από το στούντιο παρέα με τον καλό του φίλο και συνάδελφο, Γιώργο Λιανό

Παίρνει την παρουσίαση από τα χέρια του Λιανού ο Αγγελόπουλος;

Ο Γιώργος Λιανός δέχθηκε μια ερώτηση που όμως έγινε σαρδάμ, καθώς η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου μπέρδεψε το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με του Γιώργου Αγγελόπουλου. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ρωτήθηκε αν θα πάει στον γάμο του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ίδιο να «παγώνει» όταν άκουσε το όνομά του

Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γιώργος Λιανός έκαναν δηλώσεις μετά το τέλος της ραδιοφωνικής τους εκπομπής

Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γιώργος Λιανός έκαναν δηλώσεις μετά το τέλος της ραδιοφωνικής τους εκπομπής

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε χιουμοριστικά στη δημοσιογράφο να πάει να ξεκουραστεί για λίγες ακόμα ημέρες. Φυσικά, ο γάμος που είναι την επόμενη εβδομάδα είναι του Ντάνου κι όχι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Οι κόντρες που «σημάδεψαν» τη φετινή τηλεοπτική σεζόν

Ωστόσο, ο Ντάνος κάλεσε τον παρουσιαστή στον γάμο του, αλλά ο ίδιος απάντησε με χιούμορ πως δεν ξέρει αν θα πάει: «Δεν ξέρω αν θα πάω στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου, στον γάμο του Γρηγόρη Αρναούτογλου σίγουρα δε θα πάω».

Ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει το I’m a Celebrity Get Me Out of Here

Ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει το I’m a Celebrity Get Me Out of Here

Ο Γιώργος Λιανός για το I’m a Celebrity Get Me Out of Here

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη συνέχεια για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ που θα παρουσιάσει. «Δεν ξέρω πότε θα φύγουμε αλλά ελπίζω να μη μου το πουν τελευταία στιγμή. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο συμπαρουσιαστής μου, όποιος και να είναι θα το ανακοινώσει το κανάλι. Δε θα είναι σκληρό ριάλιτι όπως λένε. Το Voice δεν θα γίνει, δεν ξέρω σίγουρα αν θα γίνει το Survivor. Θα λείπω πάλι από την οικογένειά μου. Υπάρχει πολύς κόσμος για το ριάλιτι και γίνονται casting. Δε με κάλεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον γάμο του, κανείς δε με καλεί», δήλωσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top