Οι κόντρες που «σημάδεψαν» τη φετινή τηλεοπτική σεζόν

Σπόντες, χαρακτηρισμοί και πολλά σχόλια

Στις τηλε-κόντρες που «σημάδεψαν» τη φετινή τηλεοπτική σεζόν αναφέρθηκε η «θεία Φώτο» στο Breakfast@Star. 

Πρώτη κόντρα αυτή ανάμεσα σε Φωτεινή Πετρογιάννη και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ξεκίνησε από το Twitter με δημόσιους σχολιασμούς και χαρακτηρισμούς που δεν αφέθηκαν ασχολίαστοι από τους χρήστες των social media. 

Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στην πορεία της Φωτεινής Πετρογιάννη στην τηλεόραση λόγω της κουμπαριάς με την κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία Κοντομηνά.

Άλλη μια κόντρα ήταν αυτή ανάμεσα στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Συγκεκριμένα ο πρώτος είχε δηλώσει: «δε θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος γι’ αυτό φοράνε τιράντες». Ο παρουσιαστής του ANT1 έδωσε την δική του απάντηση στο σχόλιο του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, χαρακτηρίζοντάς τον ως «κακόψυχο».

Τριανταφυλλίδης: Συνέχεια στην κόντρα με Αρναούτογλου με νέα δήλωση 

Τελευταία κόντρα είναι αυτή ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα μετά τις δηλώσεις του Αρναούτογλου για την επιθυμία του να κάνει πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 απάντησε: 

«Να πω και κάτι, για να τελειώσει η πλάκα, γιατί αρκετά έχει κρατήσει. Να την κόψουμε κάποια στιγμή, γιατί πλάκα, πλάκα, ξεφεύγει… Αυτή η εκπομπή, όπως την βλέπετε, σας αρέσει-δεν σας αρέσει, θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να το κλείσουμε, να κόψουμε την πλάκα. Αυτή η εκπομπή. Με αλλαγές μικρές ή μεγάλες που κάνουμε όλοι για να βελτιώσουμε το παραγόμενο προϊόν που εκεί που πονάμε, αλλάζουμε κάθε χρόνο κάποια πράγματα. Κάθε χρόνο γίνεται.

Αυτή η εκπομπή θα είναι και του χρόνου στον ΑΝΤ1. Αυτή η ομάδα που βλέπετε εδώ, η ίδια θα είναι και του χρόνου με κάποιες προσθαφαιρέσεις σε κάποιους συνεργάτες γύρω γύρω. Λοιπόν να τελειώσει το πανηγύρι. Αν κάποιος θέλει να κάνει πρωινό, να μας πει και σε ποιο κανάλι θέλει να το κάνει, γιατί εδώ δεν θα το κάνει. Του χρόνου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top