Πετρογιάννη: Απαντά on air για τη δημόσια κόντρα με τη Σπυροπούλου

Δάκρυσε στο «Πρωινό» η δημοσιογράφος - «Διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν»

Μία δημόσια κόντρα άνευ προηγουμένου έχει ξεσπάσει εδώ και μερικές ώρες στο Twitter ανάμεσα στη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Χαμός με Σπυροπούλου - Πετρογιάννη: Οι μπηχτές και υπονοούμενα στο Twitter

Η δημοσιογράφος, μετά τα όσα είπε η παρουσιάστρια για την πορεία της στην τηλεόραση λόγω της κουμπαριάς με την κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία Κοντομηνά, θέλησε να απαντήσει στον «αέρα» του «Πρωινού».

ΠΕΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα που γράφτηκαν χθες. Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Ποτέ δε χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην μπάντα κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά», είπε φανερά φορτισμένη η Πετρογιάννη στο «Πρωινό».

Η απάντηση της Πετρογιάννη ήρθε όταν ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Εγώ δεν ασχολιόμουν και ούτε σου είπα να πεις κάτι, αλλά βλέπω ότι ασχολούνται όλες οι άλλες εκπομπές. Αν με ρωτάς, θεωρώ ότι αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει».

«Θέλω να εστιάσω μόνο σε μένα για να ξέρει ο κόσμος πάνω σε αυτά που γράφτηκαν χθες το βράδυ. Έχω την τύχη να έχω συνεργαστεί εδώ και 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές. Δύο τρεις μου έχουν ξεφύγει. Ποτέ δε χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή να τον κάνω στην μπάντα και να βγω εγώ μπροστά.

Όσοι έχω συνεργαστεί, δεν έχουν να πουν ότι εγώ έβλαψα κανέναν ή ότι χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία, την οποία απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Εργάζομαι 20 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Δε χρησιμοποίησα ποτέ κανέναν για να με κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι. Είμαι πολύ στενοχωρημένη, γιατί διαβάζω πράγματα που δεν ισχύουν», είπε η δημοσιογράφος για την ανεξέλεγκτη κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Για να μιλήσουμε κι εμείς που τα ζήσαμε όλα αυτά. Ήταν γνωστή και η σχέση της Κωνσταντίνας…»

Στην άνευ προηγουμένου κόντρα των δύο γυναικών της τηλεόρασης σχολίασε στη δική της εκπομπή, Happy Day, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

τσιμτσιλή

«Η διαδρομή του καθενός μας είναι γνωστή, εδώ στον Alpha, για να μιλήσουμε κι εμείς που τα ζήσαμε όλα αυτά ήταν γνωστή και η σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Δημήτρη Κοντομηνά και η κουμπαριά της Φωτεινής Πετρογιάννη με τη Μαρία Κοντομηνά, δεν ήταν κάτι που ήταν κρυφό. Από εκεί και πέρα το πώς εκμεταλλεύτηκε η καθεμία αυτή την επαφή, κρίνεται και φάνηκε από την πορεία των γεγονότων.

Το ότι η Κωνσταντίνα σε μία δεδομένη περίοδο της καριέρας της, στην αρχή είχε μία λάθος συμπεριφορά και το έχει πει και η ίδια στην αυτοκριτική της, δεν το αμφισβητεί κανείς. Όλοι όσοι έχουν να κάνουν μαζί της το έχουν πει. Δεν καταλαβαίνω γιατί το τελευταίο 15νθήμερο θέλει να βγάλει όλους τους σκελετούς από τη ντουλάπα, δηλαδή μία με τη συνέντευξη στη Μενεγάκη, μία αυτό, Κωνσταντίνα μου έχεις το μεγαλύτερο δώρο στην κοιλίτσα σου, εστίασε εκεί», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top