Χαμός με Σπυροπούλου - Πετρογιάννη: Οι μπηχτές και υπονοούμενα στο Twitter

Αδιανόητο μπιφ μεταξύ των δύο γυναικών της τηλεόρασης

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη/βίντεο Ελένη

Αδιανόητη κόντρα ξεκίνησε μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Φωτεινής Πετρογιάννη τα ξημερώματα της Πέμπτης 10/11.

σπυροπουλου πετρογιαννη

Όλα ξεκίνησαν με κάποια σχόλια που έκανε η Φωτεινή Πετρογιάννη για την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, και τα οποία έδωσαν «τροφή» στους χρήστες του Twitter.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 αντάλλαξαν βαριές κουβέντες το εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας χρήστης έγραψε στο Twitter: «Πες κι εσύ μία κακία για την Σπυροπούλου. Θάψτην όσο θες. “Αποκάλυψε” ό,τι βλακεία σου κατέβει. Άλλωστε κανείς δεν θα ψάξει την αλήθεια. Κανείς δεν θα σου ζητήσει να αποδείξεις για αυτά που λες. Φτάνει να ικανοποιηθεί ο φθόνος κάποιων», ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Τζάμπα το χθεσινό θάψιμο της κυρίας Πετρογιάννη στην Κουίν Ντίνα, μέχρι και η Μπάρκα τους πέρασε».

Χαμός με Σπυροπούλου - Πετρογιάννη: Οι μπηχτές και υπονοούμενα στο Twitter -2

Χαμός με Σπυροπούλου - Πετρογιάννη

Στη συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε φωτογραφία της Φωτεινής Πετρογιάννη με την Μαρία Κοντομηνά.

Χαμός με Σπυροπούλου - Πετρογιάννη: Οι μπηχτές και υπονοούμενα στο Twitter

To μπιφ συνεχίστηκε με την queen Dina να αποκαλύπτει ότι η Φωτεινή Πετρογιάννη τής τηλεφώνησε για να λύσουν την παρεξήγηση.

σπυροπούλου

σπυροπούλου πετρογιάννη

σπυροπούλου

Σπυροπούλου: Έχει λιγούρες και τρώει τοστ γαλοπούλα - τυρί - σοκολάτα

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα της νέα της καθημερινότητας.

Με μίνι λευκό φόρεμα η Σπυροπούλου - Αποκάλυψε το φύλο του μωρού!

Η παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπολο. Το ζευγάρι που έκανε πρόσφατα τον γάμο του, ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο το παιδί τους.

Μέχρι τότε όμως, η queen Dina απολαμβάνει ιδιαίτερα γεύματα για να ικανοποιήσει τις λιγούρες της. Αυτή τη φορά, κοινοποίησε στο Instagram μια φωτογραφία και έδειξε στους followers της το ιδιαίτερο βραδινό που έφαγε.

Ετοίμασε ένα τοστ, το οποίο συνδύασε με… σοκολατάκια! «Εσείς ποιο συνδυασμό θεωρείτε περίεργο;» έγραψε.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου:

σπυροπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top