Fame Story: Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ξεκαθάρισε τι συνέβη με τη Χριστίνα

Μίλησε για όσα έγιναν στα παρασκήνια του 3ου live την περασμένη Παρασκευή

Στο συμβούλιο τον καθηγητών του Fame Story, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη ξεκαθάρισε τι συνέβη με τη Χριστίνα Ζιώγα λίγο πριν τραγουδήσει το Ξανά Μανά στο 3ο live.  

Fame Story - Χριστίνα: «Θα δω αν θα συνεχίσω. Δεν αντέχω άλλο!»

Η Μαρία Σολωμού ζήτησε από την image maker τι έγινε στα παρασκήνια με τη σπουδάστρια. «Eπέλεξε ένα φόρεμα που μου άρεσε και της το κράτησα για να το φορέσουμε στο live. Μαζί της στο fitting ήταν κι η Megan. Πήραμε τα ρούχα τους τα πήγαμε στο στούντιο για να γίνει η δοκιμή στο stage στην πρόβα. Πάω και τη βλέπω να φοράει φόρεμα που ήταν σε θήκη άλλης σπουδάστριας! Που σημαίνει ότι έχει ανοίξει τη θήκη άλλης σπουδάστριας, έχει πάρει το φόρεμα και το φοράει», είπε στους εμβρόντητους καθηγητές.

«Με του που τη βλέπω της λέω "βγάλε το φόρεμα", μου λέει "Οχι δεν το βγάζω!". Της λέω "πάμε να βγάλουμε το φόρεμα" κι εκεί άρχισε να ωρύεται», συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. 

Fame Story: Την πλάκωσε το πάπλωμα τη Χριστίνα - Σε ποιο μάθημα δεν πήγε;

Στη συνέχεια η Μαρία Σολωμού τη ρώτησε τι έκανε στο μάθημά της. «Δεν εμφανίστηκε στο μάθημα», απάντησε η image maker. Οι υπόλοιποι καθηγητές ήταν πολύ δυσαρεστημένοι από τη Χριστίνα, αλλά και τα όσα είπε στο live. 

«Ήμουν εκεί για εκείνη την προηγούμενη εβδομάδα, παρότι είχε συμβεί αυτό το συμβάν. Της έφτιαξα αυτή την εικόνα, τη δούλεψα κι ήμουν εκεί για εκείνη κι αυτή την εβδομάδα. Είχα τα ρούχα της στη θήκη τους, έτοιμα, σεταρισμένα κι εκείνη δεν εμφανίστηκε στο μάθημα», είπε κλείνοντας η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Δείτε βίντεο με όσα είπε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη από το Instagram του Fame Story

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top