Φάρμα: Η Έλενα τσακώθηκε με την Πηνελόπη για ένα... μήλο

Τι άλλα παράπονα της έκανε;

Η πρωτοβουλία της Πηνελόπης να δώσει το μήλο της στην Έλενα, ενόχλησε έντονα τη Γεωργία, καθώς, όπως είπε, το έκανε χωρίς να πάρει άδεια από την ομάδα.

Φάρμα: Ποια παίκτρια επέλεξε για μονομάχο η Αντωνία;

«Είναι δικό σου το μήλο και μπορείς να το κάνεις ό,τι θέλεις. Απλά με ενοχλεί το ότι δεν το συζητήσαμε με την ομάδα. Κι εγώ έδωσα φαγητό στη Νάσια, αλλά ρώτησα. Όταν λέμε ότι είμαστε μια ομάδα, πρέπει να είμαστε μια ομάδα», τόνισε.

Φάρμα: Τα παράπονα της Έλενας στην Πηνελόπη

«Θεωρώ τη Γεωργία απαράδεκτη. Η Έλενα χθες μας έδωσε ολόκληρη την μπριζόλα της και έγινε θέμα επειδή εγώ δε ρώτησα σήμερα την ομάδα μου για να της δώσω ένα μήλο;», είπε φανερά θυμωμένη η Πηνελόπη. 

Φάρμα: Ένταση ανάμεσα σε Χρήστο και Γιώργο: «Είσαι τουρίστας ρε φίλε;»

Η Γεωργία συνέχισε τα παράπονα στην Πηνελόπη, λέγοντας πως παρατάει την ομάδα της και κάνει παρέα με τα μέλη της άλλης.

Φάρμα: Τα «καρφιά» της Πηνελόπης στην Έλενα

«Το ότι λέω μια κουβέντα παραπάνω δεν ήξερα ότι την ενοχλεί τόσο. Εντάξει, άλλο βέβαια η κουβέντα κι άλλο τα σάλια, τα φιλιά και οι αγκαλίτσες. Εγώ δεν κάνω τέτοια ούτως ή αλλως, ούτε με τους δικούς μου, ούτε με τους γαλάζιους. Δεν είμαι εγώ αυτή», δήλωσε καρφώνοντας τη συμπαίκτριά της.

Ο Νίκος σχολίασε το περιστατικό, υπογραμμίζοντας πως ο χαρακτήρας της Πηνελόπης «δεν αρμόζει» στην ομάδα τους. Αναγνώρισε ωστόσο την ικανότητά της στα αγωνίσματα.

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top