Fame Story: Οι πρώτες δηλώσεις της Σαββίνας μετά την αποχώρησή της

Όσα δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του star.gr

Ο Στράτος Τζώρτζης που την περασμένη εβδομάδα ήταν ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους που κινδύνευσαν να δουν την πόρτα της εξόδου από το Fame Story, στο αποψινό live, σώθηκε από το κοινό με τη Σαββίνα να παίρνει τη θέση του στον τάκο.

Η Σαββίνα αν και δεν το έβαλε κάτω, βγήκε στη σκηνή να τραγουδήσει μουδιασμένη, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την κριτική επιτροπή. 

Fame Story: Σαββίνα ή Megan; Ποια αποχώρησε από τη μουσική Ακαδημία;

Με το κοινό να μην τη στηρίζει στην ψηφοφορία, η τύχη της βρισκόταν αποκλειστικά στα χέρια των κριτών, οι οποίοι αποφάσισαν τελικά να μην της δώσουν δεύτερη ευκαιρία και να κρατήσουν τη Megan.

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή της, η 22χρονη Σαββίνα Βουλδούκη παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη. 

«Ο σκοπός είναι να εξελίσσεσαι και όπως είπα και στο stage πήρα πάρα πολλά μαθήματα για να εξελιχθώ εγώ. Ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, έστω και αυτό το λίγο! Tα σχέδιά μου από εδώ και πέρα είναι να το πάρω σαν μάθημα και να δώσω επί 10 ότι είναι να δώσω! Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω!», είπε η Σαββίνα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top