Τσιμτσιλή: «Είχα δεύτερη αποβολή και μου έλεγαν: "Άντε δε θα κάνετε παιδί;»

H εξομολόγηση της Σταματίνας με αφορμή τη συνέντευξη της Τσολάκη

Η εξομολόγηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το αδιάκριτο σχόλιο από κυρία σε βάφτιση για το πότε θα έκανε παιδιά, ενώ η παρουσιάστρια βίωνε μια δεύτερη αποβολή/ Happy Day

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένης Τσολάκη στο περιοδικό ΟΚ!, στην οποία εξομολογήθηκε ότι ενοχλήθηκε όταν μια άγνωστη κυρία την πλησίασε, ενώ καθόταν σε ένα καφέ με το σκυλάκι της και της είπε "παίρνετε σκυλιά και δεν κάνετε παιδιά”, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε την αμήχανη στιγμή που βίωσε από ανάλογα σχόλια όταν είχε τη δεύτερη αποβολή της. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μιλάει για τη δύσκολη περίοδο με τις αποβολές

«Φαντάζονται την σήμερον ημέρα, συνήθως, όταν βλέπεις μια νέα κοπέλα, παντρεμένη, φαντάζεσαι ότι θέλει να κάνει ένα παιδάκι. Μπορεί να μην είναι το σωστό timing, μπορεί να έχει αποφασίσει να το μεταθέσει χρονικά λίγο πιο μετά γιατί θέλει να ζήσει την ζωή της με τον άντρα της. Αλλά όπως και να έχει, δεν είναι μια ερώτηση και συζήτηση που πρέπει να κάνεις. Εγώ με την Ελένη που είμαστε κολλητές τόσα χρόνια, είναι μια κουβέντα που δεν έχουμε κάνει ποτέ ανοιχτά, γιατί δε με αφορά. Ο άλλος θα σου πει αν θέλει κάτι, όποτε το θέλει και αν είναι μια κουβέντα που ο ίδιος θέλει να ανοίξει για τους δικούς του λόγους» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η on air αναφορά στην αποβολή πριν από 9 χρόνια

«Μπορώ να την καταλάβω, γιατί σας έχω πει και σε εμένα έχει συμβεί. Να έχω χάσει το δεύτερο μωράκι μου, τη δεύτερη αποβολή που είχα και έχω βρεθεί σε βάφτιση πολύ γνωστού ζευγαριού φίλων μας και να μου πει μια κυρία - η οποία είχε αναλάβει τη διακόσμηση του χώρου - μπροστά σε όλους "Άντε εσείς τι γίνεται; Δε θα κάνετε ένα παιδί;". Απρεπές» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top