Fame Story: Ο Nicky συγκινήθηκε και συγκίνησε με όσα του είπε η Ηρώ

Η Andrew δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης της πρώτου live του Fame Story με τη διευθύντρια της μουσικής Ακαδημίας, τη γνωστή τραγουδίστρια Ηρώ, ο Nicky Glossom, ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν με την ερμηνεία τους συγκινήθηκε με όσα καλά σχόλια άκουσε.  

Fame Story - Andrew: «Έχω τιμωρηθεί που έχω γεννηθεί γυναίκα»

«Αυτό που διέκρινα εγώ σωματικά, είδα έναν άνθρωπο λίγο αποστασιοποιημένο, λίγο φοβισμένο, λίγο πίσω... είμαι μέσα πολύ κλεισμένος, θέλω να έχω επικοινωνία αλλά τη φοβάμαι κιόλας», σχολίασε η Ηρώ στον σπουδαστή που απάντησε ότι σε όλη του τη ζωή προσπαθούσε να είναι αθόρυβος για να προστατευεί. «Για να μην ενοχλείς;», τον ρώτησε η διευθύντρια με εκείνον να απαντάει: «Ναι».

Fame Story: Στο σπίτι ένας παίκτης δεν έχει... κρεβάτι να κοιμηθεί!

«Δεν ενοχλείς κανέναν!» πρόσθεσε η Ηρώ στον παίκτη που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Είσαι ευπρόσδεκτος από όλους μας», συμπλήρωσε. «Εγώ είδα ένα πεντάχρονο που τώρα ανακαλύπτει τη ζωή. Η ζωή είναι εδώ! Μηδενίζεις και προχωράς», είπε.  

Fame Story: Με τρελό ενθουσιασμό η είσοδος των παικτών στο σπίτι!

Η Ηρώ ρώτησε και τι ήταν αυτό που έκανε την Andrew να συγκινηθεί. «Ο Nicky είναι μια ψυχούλα. Έχει τις αξίες, έχει την ηθική, έχει την ανθρωπιά, την ευιασθησία... για εμένα σαν μουσικός αυτό είναι ο καλλιτέχνης», σχολίασε.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top