«Είναι βαριά η ευθύνη μας!» δήλωσαν οι καθηγητές του Fame Story

Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε το κλειδί της Ακαδημίας στην Ηρώ

Δείτε το βίντεο με τους coaches του Fame Story

Θεαματική ήταν η πρεμιέρα του Fame Story με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και τους 18 συμμετέχοντας να προσπαθούν με τις ερμηνέιες τους να... μαγέψουν το κοινό και την κριτική επιτροπή!  

Fame Story: Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη αποκάλυψε ότι δε θα είναι αυστηρή!

Για να φτάσουν όμως εκεί οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά στη Μουσική Ακαδημία. Να μελετούν καθημερινά και να παρακολουθούν τα μαθήματα από τους καθηγητές που θα τους εξοπλίσουν με γνώσεις κι ορθή τεχνική στο τραγούδι. 

Διευθύντρια της σχολής είναι η γνωστή τραγουδίστρια Ηρώ. Ο Νίκος Κοκλώνης της παρέδωσε το κλειδί της Ακαδημίας, ενώ η ίδια επεσήμανε ότι ο ρόλος των καθηγητών είναι να μεταλαμπαδεύσουν τα φώτα τους στα παιδιά πάντα όμως με ευαισθησία απέναντί τους.

«Είναι βαριά η ευθύνη μας. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες με τους σπουδαστές αλλά θέλω να ξέρετε ότι εμείς θα είμαστε δίπλα στα παιδιά που προσπαθούν. Υπάρχουν δύο κομμάτια,  το πρώτο κομμάτι είναι ότι πρέπει να κρατάμε κάποια όρια και το δεύτερο κομμάτι ότι πρέπει να είμαστε πολύ ανθρώπινοι και να τους μείνουν κάποια πράγματα φεύγοντας από εδώ. 

Fame Story: Τι αποκάλυψε ο Αλεξ Παναγή, υπεύθυνος τμήματος φωνητικής

Τις χορογραφίες και την κίνηση των συμμετεχόντων ανέλαβε ο χορογράφος Χάρης Κούσιος, ενώ το image making η στιλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Καθηγήτρια θεατρικής έκφρασης είναι η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού, ενώ τα πάντα για τα social media θα διδάξει στους εκκολαπτόμενους τραγουδιστές ο Φίλιππος Ιωάννου aka Fipster.

Ο Κύπριος τραγουδιστής Άλεξ Παναγή είναι υπεύθυνος στο τμήμα φωνητικής, έχοντας ως vocal coaches τους τραγουδιστές Νικόλα Ραπτάκη και Στεφανία Ρίζου. 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top