Μαρκέλλα Γιαννάτου: Mίλησε για τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο

Η ηθοποιός χώρισε όταν διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Για τον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο, μίλησε για πρώτη φορά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Μαρκέλλα Γιαννάτου: Η ηλικία, οι ρόλοι, ο χωρισμός και η μητρότητα

Η ηθοποιός την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Ιωάννα της καρδιάς» και ο σκηνοθέτης της σειράς «Άγριες Μέλισσες» ήταν μαζί 14 χρόνια και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους όταν η Μαρκέλλα διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος σε παλαιότερη έξοδό τους/φωτογραφία από ndpphoto.gr

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος σε παλαιότερη έξοδό τους/φωτογραφία από ndpphoto.gr

«Η εγκυμοσύνη ήταν συνειδητή. Δεν έτυχε, πέτυχε. Ήταν μέσα από μια διαδικασία. Άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά γύρω στα 38-39. Σκέφτηκα ότι δεν έχω πολλά περιθώρια. Νομίζω αγχώθηκα, ναι. Ότι κάπως αν το αποφασίσω μετά τι θα κάνω. Έκανα κρυοσυντήρηση, πέρασα όλη τη διαδικασία. Δεν συνδυάζεται η καριέρα με το παιδί στη δικιά μου περίπτωση. Αν δεν είχα τη μαμά μου θα ήταν αδύνατο. Τώρα είναι δύσκολο» δήλωσε στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα και πρόσθεσε: 

«Με επηρέασε πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δε φορτώθηκε με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά. Δεν έχεις περιθώρια να μην είσαι καλά όταν βγει από την κοιλιά το μωρό. Νιώθω καθημερινά ότι δεν είμαι αρκετά καλή μαμά. Δουλεύω πολύ, γυρίζω κουρασμένη. Θέλω να της μιλάω, με παίρνει ο ύπνος. Θέλω κι άλλο».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top