I’m a celebrity get me out of here: Οι παίκτες «πέταξαν» για Άγιο Δομίνικο

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού στο αεροδρόμιο

Δείτε την αναχώρηση των παικτών του I’m a celebrity get me out of here για τον Άγιο Δομίνικο

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε η κάμερα του Breakfast@Star για την αναχώρηση των παικτών του νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ, I’m a celebrity get me out of here

Ανάμεσα στους παίκτες που είδαμε να «πετάνε» για Άγιο Δομίνικο ήταν ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Μαρία Καλάβρια, η Ιωάννα Λίλη, η Εμιλία Βόντος, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Πάνος Καλίδης, η Αγγελική Ηλιάδη, η Χριστίνα Κολέτσα, ο Bo, η Στέλλα Γεωργιάδου κι ο Τάσος Ξιαρχό. Ορισμένοι αναφέρθηκαν στην εμπειρία που πρόκειται να ζήσουν, ενώ άλλοι απέφυγαν ευγενικά τις κάμερες. 

Ο... γάμος του Γρηγόρη Αρναούτογλου κι η ατάκα του Γιώργου Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός, που θα το παρουσιάσει, είπε χαρακτηριστικά: «Να σας πω την αλήθεια. Το κάστινγκ δε μου το έλεγαν κι εμένα. Είχα μάθει για 4-5 παίκτες και μέχρι εκεί... και τους είδα σήμερα μαζεμένους στον γκισέ. Έπαθα ένα σοκ. Κατάφερα να φέρω τον Νίκο Βαμβακούλα!».

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Είναι ένα πρότζεκτ που θεωρώ ότι πρέπει να έχει και το αντίστοιχο οικονομικό κίνητρο. Εν μέρει θα συμφωνήσω σε αυτό. Υπήρχε μια καλή αρχή με έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών, αλλά θα ήταν σίγουρα πολλά τα όχι γιατί πρέπει να έρθεις… Ήμασταν ειλικρινείς για το τι θα αντιμετωπίσουν», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top