Γιώργος Τσάμης: Είναι ηθοποιός, vegan & θα έχει τον δικό του ρόλο στη Φάρμα

«Η Φάρμα φέτος θα είναι... υπέροχη!»

Δείτε το βίντεο του Γιώργου Τσάμη

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 25/9 η Φάρμα του Star, με τα πλάνα να εντυπωσιάζουν, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κλέβει τις εντυπώσεις ως παρουσιαστής και τους συμμετέχοντες να ξεχωρίζουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους

Φάρμα: Το μαγικό τοπίο που γυρίζεται - Χωρίς νερό και ρεύμα οι παίκτες

Ανάμεσα σε αυτούς κι ο Γιώργος Τσάμης που από την πρώτη στιγμή προθυμοποιήθηκε να μαγειρέψει για τους συμπαίκτες του.  

Όπως αποκάλυψε ο 36χρονος είναι vegan κι εργάζεται ως ηθοποιός. Ο Γιώργος που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από σπουδές στην Ολλανδία και την Αγγλία, ήρθε στη Φάρμα ως μια διαφορετική, από τις υπόλοιπες, φωνή, πέρα από τα τετριμμένα. 

«Αν είναι κάποιος φασίστας μέσα, ομοφοβικός, ρατσιστής... άτομο που έχει τέτοια χαρακτηριστικά δε θα μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί του ιδιαίτερα», είπε ο Γιώργος, ξεκαθαρίζοντας ότι όπως και στη ζωή του έτσι και στη Φάρμα θα παίξει διαφορετικούς ρόλους.

Αν κι επαγγελματίας στο χώρο του θεάματος, ο Γιώργος πιστεύει ότι η ανάγκη για προβολή είναι το αποτέλεσμα ναρκισσιστικών και μαζοχιστικών χαρακτηριστικών. Αυτός ο συνδυασμός τον οδήγησε να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Εκφράζεται μέσω της τέχνης, αισθάνεται ο εαυτός του στη φύση, αγαπάει το περιβάλλον, κάνει χορτοφαγική διατροφή και μετακινείται με ηλεκτρικό πατίνι, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα. 

Το 2010 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Ο 3ος νόμος: Άδειες ψυχές στο Mega.

Το 2016 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση Την λένε Εύα στο Αγγέλων Βήμα.

Ο Γιώργος έχει μάθει να επιβιώνει σε δυσμενείς συνθήκες, καθώς έφυγε από το σπίτι του στα 14 και πήρε στα χέρια τον έλεγχο της ζωής του. Μπορεί η συμβίωση με τους υπόλοιπους να είναι για εκείνον πρόκληση, αλλά είναι αποφασισμένος να παλέψει για την παραμονή του, μέχρι το τέλος. 

Ο Γιώργος Τσάμης ξεχώρισε ανάμεσα στους πρώτους 12 παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι!

Ο Γιώργος Τσάμης ξεχώρισε ανάμεσα στους πρώτους 12 παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι!

Από το πρώτο επεισόδιο της Φάρμας δεν έλειψαν και κάποιες... κοντρούλες, όπως με τον Σπύρο Πολύζο, που δήλωσε ότι δε θεωρεί τον Γιώργο ικανό για αρχηγό. «Θεωρώ ότι με τον Πολύζο παίζεται ένα παιχνιδάκι, υπάρχει μια δυναμική ιδιαίτερη, κάποιες μάτσο συμπεριφορές... γενικά τις διερευνώ και θα δω πού θα πάει αυτό το πράγμα», σχολίασε ο ηθοποιός. 

Ένταση στη Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία: «Δεν μπορώ»

Ο Γιώργος αντέδρασε και στην άποψη να αναλάβουν οι γυναίκες την κουζίνα. «Εντελώς αντιδραστικά όταν άκουσα από συγκεκριμένο άτομο ότι "Οι γυναίκες στην κουζίνα", μου βγήκε ότι θα μπω κι εγώ στην κουζίνα να μαγειρέψω. Δε θεωρώ όταν μπαίνεις σε έναν χώρο διαμορφώνεις την εικόνα οτι οι γυναίκες θα μπουν στην κουζίνα να μαγειρέψουν κι οι άντρες θα πάνε να κάνουν τις δουλειές τις εξωτερικές», δήλωσε στην κάμερα. 

Ο Γιώργος διαφώνησε με τη Μαρία Περπινιά και για το... μενού των 12 παικτών, αφού εκείνη σκέφτηκε να κάνουν πατατοσαλάτα, ενώ εκείνος ήθελε να φτιάξουν και μια σούπα με πατάτες και κολοκύθια.

Το μέλλον του Γιώργου Τσάμη στη Φάρμα θεωρείται -αν μη τι άλλο- ιδιαίτερο!

Δείτε όλα τα επεισόδια της Φάρμας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top