Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που απείχε από το Instagram όλο το καλοκαίρι

Όσα είπε η παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής της

Τον λόγο που απουσίαζε από το Instagram όλο το καλοκαίρι αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής.

Ελένη Μενεγάκη: Η αμήχανη πρεμιέρα της και ο πρώτος της καλεσμένος

Αφορμή γι’ αυτή της την εξομολόγηση στάθηκαν τα λόγια της ηθοποιού, Αντιγόνης Κουλουκάκου, η οποία αποκάλυψε πως κάθε χρόνο απέχει από τα social media κάθε Δεκαπενταύγουστο.

Ελένη Μενεγάκη: Τα φιλιά στους δημοσιογράφους μετά την πρεμιέρα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki


«Εγώ πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος αναγεννιέται στα γενέθλιά του. Δηλαδή, ο απολογισμός μου και η αυτοκριτική μας γίνεται εκεί. Εγώ την κάνω τότε, τον Δεκαπενταύγουστο. Κλείνω και τα social, απομακρύνομαι, δε δουλεύω ούτως ή άλλως. Οπότε κάνεις αυτή την ωραία αποτοξίνωση που φροντίζεις τον εαυτό σου…», είπε η πρωταγωνίστριας από τη σειρά «Γη της Ελιάς».

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και το μήνυμά της


Τότε η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και μίλησε για τη δική της «εξαφάνιση» από το Instagram.«Αυτό που λες “κλείνω τα social”… Θέλω να πω, το έχεις στο μυαλό σου ότι εγώ το καλοκαίρι μου θέλω να είμαι λίγο πιο χαλαρή και το κλείνω; Γιατί, τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορους που παίρνουν μία θέση πάνω σε αυτό. Κι εγώ το έκανα, αλλά εγώ το έκανα… Τέλειωσε η εκπομπή και απλά δεν το σκέφτηκα. Λέω, τι ωραία που είμαι χωρίς να πρέπει κάτι, ούτως ή άλλως να ανεβάσω», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top