Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η φωτογραφία από το νοσοκομείο και το μήνυμά της

«Ένας Αύγουστος αλλιώτικος, διαφορετικός αλλά παντα ευλογημένος...»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αντιγόνης Κουλουκάκου στην εκπομπή Στούντιο 4

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η «Ιουλία» από τη σειρά Η Γη της Ελιάς.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια ηθοποιός το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου, αφού ανέβασε στο Instagram της φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της

Full in love: Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με τον αρραβωνιαστικό της στο ασανσέρ

Η μακροσκελής ανάρτηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου από το νοσοκομείο

«Ένας Αύγουστος αλλιώτικος, διαφορετικός αλλά παντα ευλογημένος. Το ξέρω ότι δεν σας έχω συνηθίσει σε τέτοια post...  η ζωη στο ινσταγκραμ είναι παντα με περιτύλιγμα αστερόσκονης κ χρυσόσκονης. Σας παρουσιάζω την όμορφη κ θετική πλευρά αυτών που κάνω κ είμαι. Απ'τή μια γιατί θεωρώ ότι όλοι έχουμε προβλήματα κ κουβαλούμε τους σταυρούς μας κ δεν πρέπει να επιβαρύνουμε τον κόσμο με επιπλέον πόνο κ στεναχώρια. Απτην άλλη γιατί ποτέ δεν μου άρεσε η κακή είδηση, η αρνητική, η στενάχωρη κ η αναπαραγωγή της. Θεωρώ πως είναι κακή διαπαιδαγώγηση σε οποιαδήποτε ηλικία. Επίσης έχω μεγαλώσει κ με τα εν οίκω μη εν δήμω. 

Σκηνή της Αντιγόνης Κουλουκάκου με την Αφροδίτη Λιάντου από τη σειρά του Mega

Σκηνή της Αντιγόνης Κουλουκάκου με την Αφροδίτη Λιάντου από τη σειρά του Mega

Tο τελευταίο χρόνο όμως παρακολουθώ ότι το ινσταγκραμ όπως όλες οι πλατφόρμες έχει κ αυτό μια ανθρώπινη πλευρά. Κινητοποιεί κόσμο που τρέχει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του στην άλλη άκρη της Ελλάδος. Έχει μια άμεση ωμή κ σκληρή πραγματικότητα καμιά φορά που όμως δημοσιογραφικά είναι σωστή γιατί τα γεγονότα δεν χρωματίζονται κ ο τόνος της φωνής δεν επηρεάζεται αποκτώντας γραμμές κ τάσεις πολιτικές. Τα ελληνικά είναι ανθρώπινα κ καθόλου ξύλινα, εμπεριέχουν συναίσθημα κ αλήθεια όπως οι ιστορίες που μας έλεγαν οι γιαγιάδες κ παππούδες. Οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας επικοινωνούν, κανένα χάσμα γενεών μόνο ανταλλαγή νιότης κ γνώσης. Γίνονται όμορφα πράγματα σε αυτό το μαραφετι όπως θα έλεγε κ ο παππούς μου κ ας του φαινόταν εξωγήινο. 

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Ποζάρει topless η «Ιουλία» από τη Γη Της Ελιάς

Τώρα τι σχέση έχουν ολα αυτά με τη φωτό μου απτο νοσοκομείο κ όχι απο κάποια παραλία... χάθηκε ο κόσμος να βάλεις μια με μαγιό κ ας είναι κ περσινή κάποιοι θα σκεφτείτε. Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι ότι ακόμα κ αν δεν θεωρούμε κάτι σπουδαίο τον εαυτό μας η αυτό που κάνουμε, όλοι έχουμε μια υποχρέωση προς τις νεότερες γενιές. Να τους μάθουμε να μην φοβούνται κ να λένε παντα την αλήθεια τους. Να τους μαθαίνουμε οτι θα πέφτουν κ ότι θα ξανα σηκωθούν πολλές φορές στη ζωη τους. Ότι ο πόνος κ η στεναχώρια είναι μέσα στη ζωη όπως είναι η χαρά κ το γέλιο κ πως να τα διαχειρίζονται, εκείνοι μόνοι τους . Μην παρεξηγηθώ, πιστεύω κ στο θεό κ στην οικογένεια κ στους φίλους αλλά ξέρω πως όταν πέφτεις δεν έχεις παντα παρέα.. όταν σηκώνεσαι δε μπορεί να μην είναι κ κανένας δίπλα σου. Η πίστη σου είναι στην αγάπη στο καλό κ στο φως

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου στα γυρίσματα της σειράς Η Γη της Ελιάς

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου στα γυρίσματα της σειράς Η Γη της Ελιάς /Φωτογραφία Instagram

Να το νιώθεις, να το εκπεμπεις κ να το ελκύεις. Τα σκοτάδια παντα θα υπάρχουν, επιλογή είναι κ αυτά. Κ αν λίγο χαθείς απτο προσανατολισμό σου εμπιστευσου τον εαυτό σου κ θα τα καταφέρεις. Είμαι καλύτερα.. μην ανησυχείτε, δεν είμαι εγώ το θέμα, απλώς μια αφορμή κ μια ευχή για έναν ακόμα ταξίδι γύρω απ τον ήλιο εύθραυστη λίγο ίσως αλλά σοφότερη κ σύντομα πιο δυνατή. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Ανταποδίδω σε όλους κ τον καθένα χωριστά. Η δύναμη σας είναι τεράστια να το θυμάστε παντα», έγραψε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top