Ελένη Μενεγάκη: Η αμήχανη πρεμιέρα της και ο πρώτος της καλεσμένος

Τι φόρεσε στην πρεμιέρα της η Ελένη Μενεγάκη

Φορώντας ένα στενό φόρεμα στην απόχρωση του aqua και το κλασσικό ροζ κραγιόν της η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρεμιέρα για τρίτη χρονιά στο Mega με την εκπομπή της λίγα λεπτά πριν τις 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Μετά από 33 ολόκληρα χρόνια στην τηλεόραση η παρουσιάστρια υποδέχτηκε για ακόμα μια φορά το τηλεοπτικό της κοινό μαζί με τους συνεργάτες της. Όπως είπε, φέτος είναι κάπως διαφορετικά, γιατί αισθάνεται ότι όλοι τους είναι πιο χαλαροί.

«Καλησπέρα σας! Τώρα τι να σας πω; Ότι δεν χαίρομαι που δεν είμαστε εδώ; Ότι δεν χαίρομαι που σιγά σιγά που ανοίγει η χειμερινή τηλεοπτική σεζόν που κουμπώνει και το δικό μας πρόγραμμα; Εκεί στην ώρα του, μετά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού; Αλλά να σας πω την αλήθεια, χαίρομαι γιατί φέτος, τρίτη χρονιά στο μεγάλο κανάλι μας, είναι η χρονιά που αισθάνθηκα ότι όλοι μας είμαστε όλοι πιο χαλαροί, σαν να μην έχουμε την αγωνία της πρεμιέρας;».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη συνομίλησε με τους συνεργάτες της: Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Νάνσυ Νικολαΐδου.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ο πρώτος καλεσμένος της σεζόν θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς.

Τελικά στη θέση του Σάββα Πούμπουρα που αποχώρησε από την εκπομπή δεν είδαμε κάποιον αντικαταστάτη του. Ωστόσο, αυτό παρατηρήσαμε ήταν ότι η Ελένη ήταν κάπως αμήχανη στην έναρξη της εκπομπής της, κάπως παγωμένη. 

Επίσης, δεν είδαμε κάποια διαφοροποίηση από την περσινή χρονιά. Η αλήθεια είναι ότι την έχουμε συνηθίσει με περισσότερη ενέργεια στις πρεμιέρες της και τώρα ήταν σαν ξεκίνησε μία ακόμα εδβομάδα εκπομπής, σαν να μην ήταν η πρεμιέρα της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top