Η απάντηση Λιάγκα για τη «γιαγιά» Κασσελάκη- «Δεν το πάει καλά το πράγμα»

Οργισμένη απάντηση του παρουσιαστή - «Αντί να πείτε και ευχαριστώ...»

Την απάντησή του έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας για το θέμα που προέκυψε για την τηλεφωνική συνέντευξη στη «γιαγιά» Κασσελάκη

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση για το θέμα που έχει προκύψει με την τηλεφωνική συνέντευξη της «γιαγιάς» του Στέφανου Κασσελάκη στο «Πρωινό». Η γυναίκα είπε ότι ο προπάππος του Κασσελάκη ήταν αδέλφος με την πεθερά της. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η ίδια είναι ψηφοφόρος της ΝΔ και ότι και ο Κασσελάκης στο παρελθόν ψήφιζε Νέα Δημοκρατία. 

Χαμός στο Twitter με τη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη

Οι δηλώσεις αυτές έφεραν την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος με ανάρτησή του υπενθύμισε ότι έχει χάσει και τις δύο γιαγιάδες του, ζήτησε σεβασμό και μίλησε για προβοκάτσια.

Λιάγκας για Κασσελάκη: «Να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά. Δεν το πάει καλά το πράγμα»

Άμεση ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στο ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής, ο οποίος τόνισε ότι όταν κάνει λάθος ζητάει συγνώμη, αλλά «στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλος το έχει κάνει το λάθος κι άλλος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη».

«Θα σας πω κάτι… Άντε να βγάλω τους λόγους… Τι γίνεται ρε γαμ@το; Είμαι ένας άνθρωπος από τους λίγους της πιάτσας, που έχω κάνει λάθη, αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ τα έχω παραδεχτεί. Τα έχω πληρώσει και σε χρήμα και σε επαγγελματικό παρκάρισμα. Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη κι έχω προχωρήσει. Κι εσείς που μας βλέπετε και στους οποίους απευθύνομαι καθημερινά και δόξα τω Θεώ είστε πολλοί, είστε και οι περισσότεροι που βλέπετε τηλεόραση το πρωί και βλέπετε αυτή την εκπομπή και σας ευχαριστούμε…

Επειδή απευθύνομαι καθημερινά σε εσάς, ζητώ συγγνώμη και προχωράω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλος το έχει κάνει το λάθος κι άλλος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Θα τα πούμε όλα στην πορεία για το ρεπορτάζ με την περιβόητη «γιαγιά» και για την απάντηση του Στέφανου. Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, δεν έχει καλούς συμβούλους; Δεν το πάει καλά το πράγμα».

Αντί να πείτε ευχαριστώ στην εκπομπή που ανακαλύπτουμε το γενεαλογικό σας δέντρο, βγαίνετε και λέτε ότι τα έχουμε βάλει εμείς μαζί σας;

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε τους τόνους και εξοργισμένος είπε: «Ο κ. Κασσελάκης βγήκε και είπε σε δηλώσεις του ότι θα ξεδοντιάσει δημοσιογράφους και δικαστές. Αν θεωρεί ότι με αυτή την ανακοίνωση ότι ξεκίνησε το ξεδόντιασμα των δημοσιογράφων με αυτήν την εκπομπή και την αφεντιά μου, να του πω ότι έχω όλα τα δόντια μου και μία χαρά και το ξεδόντιασμα ήταν άσφαιρο.

Και θα πω γιατί ή ο ίδιος δεν το είδε, ή τα ελληνικά του δεν είναι τέτοια που δεν του επιτρέπουν να αντιληφθεί το τι λέγεται ή οι σύμβουλοί του τον συμβουλεύουν λάθος. Χθες είπα ξεκάθαρα ότι η κυρία που μίλησε στην εκπομπή δεν είναι γιαγιά, μαμά του μπαμπά του ή μητέρα της μαμάς του, αλλά μία πιο μακρινή γιαγιά. Μάλιστα, στο βίντεο που προβλήθηκε χθες, αφήσαμε την κυρία να λέει τη σχέση της με τον κ. Κασσελλάκη. Αν λοιπόν εγώ ήθελα να κάνω προβοκάτσια, θα έλεγα εγώ ότι είναι μία γιαγιά και δε θα άφηνα την ίδια να λέει για τη σχέση τους.

Είπαμε ότι είναι μία μακρινή γιαγιά. Το λάθος μας και ψέγω τους συνεργάτες μου από χθες –αλλά δε μπορώ να το ξέρω- και ρωτήστε κ. Κασσελάκη τις εκπομπές που τους δίνετε τα αποκλειστικά- ότι ο παρουσιαστής δεν μπορεί να ξέρει τι γράφεται στους τίτλους… Τους έβρισα τους συνεργάτες μου να σας το πω κι έτσι. Εμείς δεν αναστήσαμε καμία γιαγιά, είπαμε ότι είναι μακρινή συγγενής» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ψάξτε σε άλλες ελληνικές εκπομπές -έχω φάκελο- που έστηναν τηλεφωνικές για να κάνουν τηλεθέαση. Που έβαζαν ανθρώπους που δεν υπήρχαν για να κάνουν τηλεθέαση. Και έβγαιναν οι ίδιοι με άλλα ονόματα. Η κυρία η συγκεκριμένη έχει μία προφανώς μακρινή συγγένεια με εσάς. Από ό,τι κατάλαβα ο εγγονός της με εσάς είστε τρίτα ξαδέρφια. Αντί να μου στείλετε λουλούδια ή σοκολατάκια που ανακαλύπτουμε το γενεαλογικό σας δέντρο και να πείτε ευχαριστώ στην εκπομπή, βγαίνετε και λέτε ότι τα έχουμε βάλει εμείς μαζί σας;»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top