Χαμός στο Twitter με τη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη

Ποια ήταν τελικά η γυναίκα που μίλησε για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ;

Χαμός στο Twitter με τη «γιαγιά» του Κασσελάκη / Βίντεο Mega

«Πάρτι» έχει στηθεί στο Twitter μετά την παρέμβαση της «γιαγιάς» του Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι έχει «χάσει» και τις δύο γιαγιάδες του και στα social media έγινε χαμός!

Πατέρας Κασσελάκη: Ήθελε από μικρός να γίνει πρωθυπουργός o γιος μου! 

Συγκεκριμένα, μια κυρία μίλησε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Ant1. Αν και παρουσιάστηκε ως «γιαγιά» του κ. Κασσελάκη, η ίδια υποστήριξε ότι ο προπάππος του ήταν αδέλφια με την πεθερά της. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η ίδια είναι ψηφοφόρος της ΝΔ και ότι και ο Κασσελάκης στο παρελθόν ψήφιζε Νέα Δημοκρατία. 

Η τοποθέτηση της γυναίκας, αλλά και η παρουσίασή της ως γιαγιά του Κασσελάκη προκάλεσαν την αντίδρασή του. Με ανάρτησή του στο Facebook ξεκαθάρισε ότι και οι δύο γιαγιάδες του έχουν «φύγει» από τη ζωή και ζήτησε να σεβαστούν τη μνήμη τους: 

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δε με "κρατάει" κανένας», ανέφερε.

Στέφανος Κασσελάκης: «Πάρτι» στο Twitter με τη «γιαγιά» του 

Η «παρεξήγηση» αυτή προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου, που θέλησε να μάθει ποιο πρόσωπο «κρυβόταν» πίσω από τη φωνή της «γιαγιάς» του Στέφανου Κασσελάκη: 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top