Στέφανος Κασσελάκης: «Αρθρογραφούσε και υπέγραφε ως Αριστοτέλης Ωνάσης»

Τι λέει ο πατέρας του για τα μαθητικά του χρόνια και τα όνειρά του

Με αμεσότητα, οικειότητα και χιούμορ ο Στέφανος Κασσελάκης χτίζει το επικοινωνιακό του προφίλ. Αποφεύγει να αντιπαρατεθεί και απαντά ακόμα και στην συνυποψήφια του μέσω των social media. Κοπιάρει τους Aμερικάνους, του καταλογίζουν κάποιοι, παίζει την επικοινωνία στα δάχτυλα του πιστώνουν κάποιοι άλλοι. Ωστόσο, ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να υλοποιήσει τα σχέδια που είχε από μικρό παιδί.  Τα αποκαλύπτει ο πατέρας του. 

Η στενή συνεργάτιδα του Κασσελάκη στο Star: Ατυχείς οι δηλώσεις Αχτσιόγλου

«Ο Στέφανος από μικρό παιδάκι είχε μία ταμπέλα στο γραφείο, στο σπίτι μας κι έγραφε  “χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού”. Πάντα δηλαδή είχε αυτό το καλό μεράκι, από μικρός. Τελείωσε το καλύτερο κολέγιο της Αμερικής που πέρασαν τα μεγάλα ονόματα α Κλίντον, ο Μπους, ο Ομπάμα, ο Μπάιντεν, όλοι εκεί» δήλωσε ο Θεόδωρος Κασσελάκης, πατέρας του Στέφανου, μιλώντας στο Mega. 

Ο ίδιος πρόσθεσε για τον γιο του ότι «είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, εργατικός  και έντιμος», που «έχει πάρα πολύ καλό σχεδιασμό» και μπορεί να κάνει σοβαρή δουλειά στην Ελλάδα στον κόσμο».    

Θ. Κασσελάκης: «Ο Στέφανος θα κερδίσει τον Μητσοτάκη»  

«Ο Στέφανος είναι μαθημένος στις extreme καταστάσεις. Θα τα ξεπεράσει όλα και θα τα πάει καλά», δήλωσε ο πατέρας του υποψήφιου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ  στην εκπομπή Live News, ενώ πρόσθεσε ότι το πρώτο πράγμα που του είπε ήταν «θα κερδίσω τον Μητσοτάκη».  
Στην Αμερική έγραφε άρθρα στην εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας και υπέγραφε τα κείμενα του  ως Αριστοτέλης Ωνάσης. Όσοι τον ξέρουν καλά είχαν διαπιστώσει ότι η πολιτική ήταν για το Στέφανο Κασσελάκη μονόδρομος. Κρατούσε όμως κλειστά τα χαρτιά του. 

Φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Στέφανου Κασσελάκη

Φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Στέφανου Κασσελάκη 

«Όχι» Κασσελάκη στο debate που πρότεινε η Αχτσιόγλου

Σύντροφος Κασσελάκη: Ο Στέφανος μάχεται για τον ελληνικό λαό»

Με τον σύζυγο και την οικογένεια του, μοιράστηκε την απόφαση του να διεκδικήσει την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. Τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή. Ο αδελφός του, Στέλιος, ήρθε από την Αμερική για να είναι δίπλα του ενώ ο σύντροφος Τάιλερ Μάκμπεθ βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. 

«Ο Στέφανος παλεύει για τον ελληνικό λαό άλλη μια ημέρα μάχης θα δούμε τι θα συμβεί. Σας ευχαριστώ παιδιά. Καλημέρα. Ευχαριστώ. Αισθάνομαι υπέροχα. Ευχαριστώ παιδιά, να έχετε μια καλή ημέρα», τόνισε στην κάμερα ο σύντροφός του.   

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ Μάκμπεθ

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ Μάκμπεθ  

Ο Νίκος Παππάς στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης που έχει ταράξει τα νερά της Κουμουνδούρου συνεχίζει να χτίζει το πολιτικό του προφίλ. Χρησιμοποιεί τα σοσιαλ μίντια για να… πει και να απαντήσει. Επικοινωνιακά εστιάζει στον ίδιο, την αμεσότητα με τους ψηφοφόρους, την οικειότητα- μιλά συνήθως στον ενικό αριθμό- κυκλοφορεί με βερμούδα και απαντά μόνο σε αυτά που θέλει. Το χιούμορ βασικό όπλο στην επικοινωνιακή φαρέτρα του. 

Καλός μαθητής και ευγενικό παιδί 

Παλιοί συμμαθητές του από το κολλέγιο όπου φοιτούσε πριν μετακομίσει στην Αμερική, θυμούνται τον Στέφανο Κασσελάκη ως έναν πολύ καλό και ευγενικό μαθητή.   

«Ήταν ένα καλό διαβαστερό παιδί,  ερχόταν πάντα με τη τσάντα γεμάτη βιβλία να μάθει… Δεν πείραζε κανέναν, εισέπραττε κι αυτός και άλλα παιδιά μπούλινγκ επειδή διάβαζαν» δηλώνει ο συμμαθητής του και εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέας Καραγιάννης. 

Συμμαθητής Κασσελάκη Α. Καραγιάννης: Καλός μαθητής ο Στέφανος

Συμμαθητής Κασσελάκη Α. Καραγιάννης: Καλός μαθητής ο Στέφανος 

Εκφραζόταν πολιτικά, λένε συγγενείς και φίλοι του, που τα καλοκαίρια τον συναντούσαν στα Χανιά, τη γενέτειρα του πατέρα του. 
Πρόεδρος των φοιτητών στο πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, εθελοντής στην καμπάνια του τότε γερουσιαστή Τζο Μπάιντεν, ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ιδιαίτερα ενεργός με το κόμμα των Δημοκρατικών. Μάλιστα πολλοί ομογενείς διέκριναν τις πολιτικές  φιλοδοξίες  του. Τις ενεργοποίησε στην Ελλάδα και στον ΣΥΡΙΖΑ. Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι θέλει να φέρει στο κόμμα του  θέσεις και μεθοδολογία του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ. 

 

Ξέσπασμα Κασσελάκη για την «γιαγιά» του 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μαρτυρία  συγγενικού προσώπου του,  που τηλεοπτική εκπομπή εμφάνισε ως γιαγιά του, δηλώνοντας ότι ο Κασσελάκης ήταν ΝΔ 

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter o Στέφανος Κασσελάκης.   

Κασσελάκης: Η ανάρτηση για την δήθεν γιαγιά του

Κασσελάκης: Η ανάρτηση για την δήθεν γιαγιά του 

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τις περιοδείες και τις επαφές με τους ψηφοφόρους και τους συντρόφους του. Είναι αποφασισμένος λέει το περιβάλλον του να αποκρούσει τις νύξεις, να αποφύγει τις ντρίπλες και τα αυτογκολ και να μαρκάρει την περιοχή του μέχρι τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των εκλογών.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top