Η στενή συνεργάτιδα του Κασσελάκη στο Star: Ατυχείς οι δηλώσεις Αχτσιόγλου

Τι δήλωσε η Αυγέρη για τις συμμαχίες, την Αχτσιόγλου και τον β΄ γύρο 

«Ατυχείς» χαρακτήρισε τις δηλώσεις της Έφης Ατχτσιόγλου τη βραδιά των εκλογών περί «θολών νερών» και την κάλεσε ουσιαστικά να ανασκευάσει τις επόμενες ημέρες, η στενή συνεργάτιδα του Στέφανου Κασσελάκη και πρώην βουλευτής Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star και στον Γιώργο Ευγενίδη. 

«Η πορεία των ημερών θα τις δώσει την ευκαιρία να ανασκευάσει και να αποδείξει ότι άλλα πράγματα εννοούσε» τόνισε, ενώ απέδωσε τη δήλωσή της στη «φόρτιση» της εκλογικής βραδιάς. 

Η κ. Αυγέρη επιβεβαίωσε επίσης την επιδίωξη του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για επανατοποθέτηση του κόμματος στον χώρο της Κεντροαριστεράς

Ο Νίκος Παππάς στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Στην ερώτηση συγκεκριμένα του παρουσιαστή του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star για το αν το απόσπασμα της κοινής δήλωσης Κασσελάκη – Παππά για «πατριωτική παράταξη»  θυμίζει ΠΑΣΟΚ και αν σημαίνει ότι επιχειρείται ένα άνοιγμα στον χώρο του Κέντρου, η κ. Αυγέρη απάντησε:  «Νομίζω το περιγράφει και η κοινή δήλωση – ανακοίνωση, ούτως ή άλλως άλλωστε πολιτικά είναι «συγγενείς» οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι». 

Επισήμανε επίσης ότι η συνεργασία Κασσελάκη – Παππά δεν υπάρχει μόνο ενόψει του β΄ γύρου για την εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για την επόμενη μέρα. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού»

Στην ερώτηση του Γ. Ευγενίδη για το αν θα διατηρηθεί η ενότητα του κόμματος στην περίπτωση εκλογής του Στ.  Κασσελάκη ή αν είναι ανοιχτό  το ενδεχόμενο διαγραφών σε όσους δείξουν «δυσανεξία» σε μία εκλογή του, η στενή συνεργάτιδα του υποψήφιου αρχηγού δήλωσε:  «Αν κάποιος δήλωσε με ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι ήρθε και θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ αυτός είναι ο Στέφανος Κασσελάκης».  

«Όχι» Κασσελάκη στο debate που πρότεινε η Αχτσιόγλου

Πρόσθεσε πάντως ότι «έχουμε να διανύσουμε αρκετές ημέρες μέχρι τις εκλογές της Κυριακής, ας διανύσουμε αυτόν τον χρόνο, νομίζω ότι είναι καθοριστική αυτή η κίνηση του Νίκου Παππά στη Βουλή». 

 

Έφη Αχτσιόγλου: Ο καφές και τα γέλια πριν από τα αποτελέσματα των εκλογών

Σχολίασε επίσης ότι αν για παράδειγμα συνταχθεί κάποιος άλλος υποψήφιος στον α ΄γύρο, όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με έναν από τους δύο υποψηφίους στον β΄γύρο, αυτό δε σημαίνει έχει υπάρξει συμφωνία για μετά. «Ας τα αφήσουμε όλα αυτά, ας κοιτάξουμε το δάσος που είναι η επόμενη μέρα, είναι το «μετά», που αγωνίζομαι προσωπικά και ελπίζω να είναι ημέρα ενότητας και ανάταξης του κεντροαριστερού – προοδευτικού χώρου και την επόμενη ημέρα της πατρίδας μας που είναι η πολιτική αλλαγή».                           

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top