Μαχητές των δρόμων 9: Απόψε στις 22:00 στο Star

Σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή από το Star

Όσο γρήγορος και αν είσαι, δεν μπορείς να προσπεράσεις το παρελθόν σου. Ο Ντομ Τορέτο, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με τη Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα.

Αυτή τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός, που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: ένας άντρας που τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ…

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζάστιν Λι

ΠΑΙΖΟΥΝ: Βιν Ντίζελ,Μισέλ Ροντρίγκεζ,Ταϊρίζ Γκίμπσον, Έλεν Μίρεν, Σαρλίζ Θερόν Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Τζον Σίνα, Τζορντάνα Μπρούστερ, Νάταλι Εμάνουελ, Cardi B, Oσούνα

Το 9ο κεφάλαιο της κινηματογραφικής σειράς Fast &Furious: Μαχήτες των Δρόμων, η οποία τις δυο τελευταίες δεκαετίες έχει κερδίσει πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box-office.

Η ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή του σκηνοθέτη Τζάστιν Λιν, ο οποίος σκηνοθέτησε το τρίτο, το τέταρτο, το πέμπτο και το έκτο κεφάλαιο της σειράς.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε πολλά μέρη του κόσμου, από το Λονδίνο μέχρι το Τόκιο, από την κεντρική Αμερική μέχρι το Εδιμβούργο και από τα κρησφύγετα του Αζερμπαϊτζάν μέχρι τους δρόμους της Τιφλίδας.

Στο cast βρίσκουμε ξανά τους Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Τζον Σίνα, Τζορντάνα Μπρούστερ και Νάταλι Εμάνουελ, μαζί με τις βραβευμένες με Όσκαρ Έλεν Μίρεν και Σαρλίζ Θερόν, αλλά και την βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια Cardi B, η οποία υποδύεται έναν νέο χαρακτήρα που συνδέεται με το παρελθόν του Ντομ, αλλά και τον Οσούνα, που είναι αστέρας της μουσικής Reggaeton.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top