Breakfast@Star πρεμιέρα: «Τώρα έχουμε το χαμόγελο περισσότερο ανάγκη!»

Όσα είπαν Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου στην έναρξη της πρωινής εκπομπής

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα του Breakfast@Star 

Πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν έκανε το Breakfast@Star το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου, με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο «τιμόνι» της πρωινής εκπομπής του Star.  

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Επέτειος γάμου για το ερωτευμένο ζευγάρι

Το αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή αλλά και την τηλεόραση καλημέρισε τους τηλεθεατές, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες

Φανερά ανανεωμένοι η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Breakfast@Star

Φανερά ανανεωμένοι η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Breakfast@Star

«Καλημέρα, ελπίζουμε να είστε καλά, να είστε υγιείς… Η αλήθεια είναι πως όταν σας αποχαιρετήσαμε τον Ιούλιο, δεν είχαμε στο μυαλό μας την πρεμιέρα μας με αυτές τις συνθήκες. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, συνεχίζουμε και περνάμε δύσκολα, πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν. Η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου. 

Σύσσωμη η ομάδα του Breakfast@Star

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε από την πλευρά του: «Άλλη μια φορά που η Ελλάδα κι οι Έλληνες δοκιμάζονται. Είχαμε φανταστεί λίγο διαφορετικά την πρεμιέρα, αλλά όσα συμβαίνουν δε μας αφήνουν ασυγκίνητους, αλλά είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την ψυχαγωγία». «Νομίζω ότι τώρα έχουμε το χαμόγελο περισσότερο ανάγκη!», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Πολλά τα λουλούδια στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου για την πρεμιέρα της εκπομπής τους

Πολλά τα λουλούδια στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου για την πρεμιέρα της εκπομπής τους

Κατόπιν οι δυο τους μας σύστησαν τη νέα ανανεωμένη τους ομάδα. Ο λόγος για τη Μαίρη Αργυριάδου και τη Λιλή Πυράκη, αλλά και τη νέα προσθήκη, τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο. Την «καλημέρα» τους είπαν φυσικά η Άση Μπήλιου που και φέτος θα κάνει τις πιο έγκυρες αστρολογικές, αλλά κι ο Σταύρος Βαρθαλίτης με τις μοναδικές συνταγές του!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top