Άκης Παυλόπουλος: «Είχα την τιμή να μεγαλώσω από έναν τέτοιο άνθρωπο»

Τι είπε ο δημοσιογράφος για την πτώση του Canadair στην Κάρυστο

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» όλη η Ελλάδα μετά την τραγωδία από τη συντριβή του Canadair  κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς στην Κάρυστο.

Οι δυο νεκροί πιλότοι που έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος στην Κάρυστο

Ο 34χρονος σμηναγός Χρήστος Μουλάς και ο 27χρονος συγκυβερνήτης, ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος.

Canadair: Θρήνος για τους πιλότους - Έγκυος η σύζυγος του κυβερνήτη

«Αθάνατοι», φώναζαν - Θρήνος στα Χανιά για τους πιλότους του Canadair

Με αφορμή αυτό το τραγικό γεγονός ο Άκης Παυλόπουλος προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση, μιας και ο πατέρας του ήταν Ανώτατος Αξιωματικός στην πολεμική αεροπορία.

Canadair: Τα τελευταία λόγια των πιλότων - «Πάμε για τελευταίο ανεφοδιασμό»


«Συγγνώμη για την αυτοαναφορά. Επειδή είχα την τιμή να μεγαλώσω από έναν τέτοιο άνθρωπο και να μεγαλώσω στα υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας, έμαθα ότι η πουλάδα στο στέρνο είναι τα πάντα. Είναι όλη μας η ζωή. Παιδιά η νοοτροπία αυτών των ανθρώπων, η συντήρηση, το πόσο ταγμένοι είναι στην αποστολή τους, είναι πρωτοφανές. Δεν μπορεί να περιγραφεί, αν δεν είσαι ένας από αυτούς. Δεν μπορείς να τους καταλάβεις. Είναι πολύ εύκολο να πούνε ότι δεν παίρνουμε πολλά λεφτά. Παίζουμε την ζωή μας κορώνα γράμματα, Σηκωνόμαστε από τη βάση μας και πέφτουμε στην πρώτη γραμμή στη φωτιά για να τη σβήσουμε. Γιατί το κάνω;. Αν δεν το αγαπώ αυτό, δεν μπορώ να το κάνω. Δεν πάω ούτε για δόξα, ούτε για τιμή, ούτε για λούσα, ούτε για κοσμικές παραλίες, για τίποτα από αυτά. Πάω για την αγάπη μου για αυτήν την αποστολή. Είναι μια άλλη κατηγορία ανθρώπων αυτά τα παιδιά, μια άλλη πίστα», είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Σήμερα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top