Οι viral παίκτες του First Dates σε ένα βίντεο: Το τζιμάνι και οι κότες

To First Dates επιστρέφει της Πέμπτη 11/4 - Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή!

Όλοι μας μπορούμε να σκεφτούμε τον εαυτό μας σε ένα πρώτο ραντεβού. Πόσο καλά θα πάει; Θα λειτουργήσει η χημεία μας; Και όσο κι αν οι εποχές αλλάζουν, σίγουρα όλοι θα συμφωνήσουμε ότι ένα τετ-α-τετ ρομαντικό δείπνο πάντα θα είναι το πιο όμορφο FIRST DATE!

Δείτε όλα τα επεισόδια του First Dates

Αυτήν ακριβώς την εμπειρία, υπόσχεται να προσφέρει το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο του FIRST DATES, το οποίο επιστρέφει την Πέμπτη 11/4 στις 23:15 στο Star! Μέσα από την οθόνη του Star και με παρουσιάστρια/hostess τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles της χωράς μας για να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού. 

«Ένα δείπνο και πολύ ήταν!»: Τα ζευγάρια που δεν τα βρήκαν στο First Dates

Κάνε κράτηση κι εσύ και πού ξέρεις; Ίσως γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου!  Δήλωσε εδώ συμμετοχή: https://firstdates.star.gr/

Στον νέο κύκλο του First Dates η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει βάλει στόχο να παντρέψει ένα ζευγάρι!

Πολλοί ήταν εκείνοι που ξεχώρισαν στη φετινή σεζόν και έγιναν viral με τις ατάκες τους!

Όπως η γλυκιά Γιώτα, η οποία πήγε στο ραντεβού με τις μπαταρίες φουλ γεμάτες.  Η Ζενεβιέβ Μαζαρί της έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές, αλλά ο Γιώργος δεν κατάλαβε το ερωτικό της κάλεσμα. Στο τέλος αρνήθηκε να της δώσει μία αγκαλιά και αποχώρησε βιαστικά. Μπορεί να οφειλόταν και στην αϋπνία, μπορεί και όχι. Για εκείνο που είμαστε σίγουροι είναι για την αδυναμία του στις... κότες.

Δείτε κι άλλους viral παίκτες:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top