Ηλιάκη: Το σύμφωνο συμβίωσης και η αλήθεια για τη ρήξη με τον Μουτσινά

«Δεν έχω πει τι πραγματικά έχει συμβεί», είπε στον Γιώργο Λιάγκα

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Μαρία Ηλιάκη μετά από πολύ καιρό.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

«Είμαστε 5,5 χρόνια μαζί με τον Στέλιο. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, λίγο μετά την ερχομό του παιδιού. Το κάναμε εδώ στην Ελλάδα και θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο», είπε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα.

Στη συνέχεια περιέγραψε πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Στέλιος Μανουσάκης: «Μου έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ελβετία, μία ημέρα που περπατούσαμε στον δρόμο. Δεν είμαστε και πολύ ρομαντικοί, του είχα πει εγώ ότι δε μου έχει κάνει πρόταση γάμου. Με χιούμορ. Και δε θυμάμαι τι μου απάντησε. Κι έτσι όπως περπατούσαμε σε έναν κεντρικό δρόμο στην Ελβετία, περάσαμε από ένα κοσμηματοπωλείο, μπήκαμε μέσα και μας άνοιξαν ένα μπουκαλάκι με σαμπάνια γιατί κατάλαβαν ότι θα παίρναμε ένα μονόπετρο. Ήταν ωραίο, είχε πλάκα». 

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης /Φωτογραφία: Instagram

Μαρία Ηλιάκη: «Δεν έχω πει τι πραγματικά έχει συμβεί με εμένα και τον Νίκο Μουτσινά»

Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη δε βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση. Αυτό είναι κάτι που το έχουν δηλώσει και οι δυο σε συνεντεύξεις τους. 

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε πει ότι δεν την είχε πάρει τηλέφωνο να της ευχηθεί για τη γέννηση της κόρης της, ούτε της είχε στείλει δώρο για τη μικρή.

Φυσικά, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για τη σχέση τους…

«Δεν έχω καταλάβει πραγματικά, ούτε έχω πληροφορία, ούτε ξέρω τι έχει γίνει με εσένα και τον Νίκο ή αν έχει γίνει κάτι», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και άνοιξε το θέμα. «Δεν το έχω πει», απάντησε η Μαρία Ηλιάκη. «Ωστόσο, έχει γίνει κάτι που σε έχει πειράξει», παρατήρησε ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια απάντησε:

«Μάλλον και τους δυο μας έχει γίνει κάτι που μας έχει πειράξει, αλλά επειδή προφανώς είμαι εγώ εδώ θα μιλήσω για μένα. Ναι. Ο Νίκος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και τις επαγγελματικής και της προσωπικής, οπότε το να αφήνουμε υπονοούμενα είναι κάπως σαν να μειώνουμε τη σημαντικότητα της σχέσης μας.

Σίγουρα έχει γίνει κάτι που με έχει πληγώσει, όχι πειράξει, προφανώς κι εκείνον. Ανθρώπινα. Θέλω να πιστεύω ότι αν η σχέση ήταν τόσο δυνατή κάποια στιγμή θα τα βρούμε. Δε νομίζω ότι κρατάμε ο ένας κακία στον άλλον, απλά τα έφερε έτσι η ζωή… ».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top