Η Ζενεβιέβ Μαζαρί φαντάζεται τα first dates των παιδιών της!

«Κάποια κορίτσια γλυκοκοιτάζουν τον Τάσο στο First Dates»

«Είχαμε νιώσει από το πρώτο γύρισμα ότι το First Dates δεν είναι για μια φορά την εβδομάδα. Παίρνω πολλή αγάπη από τον κόσμο. Τους αρέσει πολύ. Ο κόσμος που συναντώ στον δρόμο μου λέει πως θέλει να έρθει στο First Dates. Παιδιά κάντε αίτηση», δήλωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, σχολιάζοντας το γεγονός ότι το «τηλεοπτικό» διάσημο εστιατόριο κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές του Star περισσότερες ημέρες την εβδομάδα.

«Το Instagram μου καταστράφηκε μου στέλνουν μηνύματα για τον Τάσο, την Κωνσταντίνα και τη Γεωργία που συμμετέχουν στην εκπομπή. Αν κάποιο ραντεβού δεν πετύχαινε μου ζητούσαν το Instagram του αγοριού ή του κοριτσιού αντίστοιχα. Το κλίμα στο First Dates έχει να κάνει με το φλερτ. Βρίσκω φυσιολογικό κάποια κορίτσια να γλυκοκοιτάζουν τον μπάρμαν, τον Τάσο», ανέφερε στη συνέχεια στο Breakfast@star.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στο Breakfast@star για την επιτυχία του First Dates

Η Ζεν φαντάστηκε τον εαυτό της λίγα χρόνια αργότερα όταν θα έχουν μεγαλώσει αρκετά τα παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον φωτογράφο, Βασίλη Καρύδη, και θα της πουν πως θα βγουν το πρώτο τους ραντεβού.

 

«Όταν μου πουν τα παιδιά μου ότι θα βγουν το πρώτο τους ραντεβού θα αντιδράσω σαν κλασική μαμά. Όταν φτάσουν στην ηλικία που θα ερωτευτούν θα γίνω η μάνα – γάτα, που θα κάνω τον έλεγχό μου».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top