Κλέλια Ρένεση: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη «Μουρμούρα»

Δε θα τη δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων της κωμικής σειράς

Βίντεο για τη «Μουρμούρα» από το Breakfast@Star

Την αποχώρησή της από τη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» ανακοίνωσε πριν από λίγο η Κλέλια Ρένεση.

Η πρωταγωνίστρια του σίριαλ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνοντας τους τηλεθεατές πως ο ρόλος της «Καίτης-Κίτσο» ολοκληρώνεται φέτος και δε θα τη δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων, τη νέα σεζόν.

Κλέλια Ρένεση: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη «Μουρμούρα»

Η ανάρτηση - ανακοίνωση της Κλέλιας Ρένεση:

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει κ το ρητό… κ όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμούρας» , καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη –Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος κ πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας κ να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ κ η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, κ ευχόμαστε έστω κ λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει κ και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) κ να φωτίζω έστω κ λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (οπότε κ όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη» έγραψε.\

Θυμίζουμε,πως ήδη έχει γίνει γνωστό ότι από τη «Μουρμούρα» αποχωρούν και η Ελένη Κοκκίδου και η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top