Παπουτσάκη: Η διαχείριση του χωρισμού της από τα Μέσα και ο γιος της

Ο Μάξιμος θα παίξει στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια»

Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν, η σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια» ρίχνει αυλαία την ερχόμενη Τρίτη 20 Ιουνίου. Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της μιλώντας για τις όμορφες στιγμές που έζησε στα γυρίσματα. 

Μάλιστα, όπως αποκαλύψε, στο τελευταίο διπλό επεισόδιο πρόκειται να δούμε τον γιο της, Μάξιμο Πιλαφά, σε ρόλο έκπληξη.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιου της, Μάξιμου

Η βόλτα της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον γιο της, Μάξιμο Πιλαφά, στο κέντρο της Αθήνας - Φωτογραφία NDP  

Η βόλτα της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον γιο της, Μάξιμο Πιλαφά, στο κέντρο της Αθήνας - Φωτογραφία NDP 

«Τα τρία χρόνια σειράς ήταν φανταστικά, ήταν υπέροχα, ήταν μαγικά. Γίναμε μια φοβερή παρέα. Τα θυμάμαι τα χρόνια αυτά με αγάπη. Ήταν 3 εβδομάδες που κλαίγαμε λόγω του τέλους… Ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον το πόσο ταιριάξαμε μεταξύ μας.. Δεν είναι δεδομένο ότι θα είσαι σε μια δουλειά και τα πράγματα θα κυλήσουν ονειρικά και θα ταιριάξεις. Προφανώς έχουν τα πάνω και τα κάτω τους οι σχέσεις, αλλά στον πυρήνα του ήταν όλο πολύ όμορφο…», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός για το φινάλε της σειράς. 

Στη συνέχεια προανήγγειλε τη συμμετοχή του γιου της στο σίριαλ, λέγοντας πως η δασκάλα του στο σχολείο, τού έβαλε το μικρόβιο της υποκριτικής.

«Προφανώς και αυτό ήταν μια επιθυμία δική του, ήταν κάτι που το ήθελε καιρό τώρα και βρήκαμε την κατάλληλη στιγμή να παίξει. Από πέρυσι που η κυρία Νάνσυ τους έβαλε στο σχολείο το μικρόβιο του θεάτρου, με μια πολύ φροντισμένη παράσταση, από εκεί ξεκίνησε να έλκεται, όχι από εμένα. Το ερέθισμα ήταν από το σχολείο.

Του άρεσε πάρα πολύ και είναι και πολύ καλός… Βέβαια μου λέει ότι του αρέσει πολύ το θέατρο… Δε θα ξαναγίνει όμως, του το εξηγήσαμε, τώρα ήταν μια ιδιαίτερη συνθήκη. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στη φάση τους παιδιά και να ασχολούνται με παιδικά πράγματα», εξήγησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω αισθανθεί πολύ καλή διαχείριση του χωρισμού μου από τα Μέσα» 

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μετακομίζω τώρα και έχω χαρά για τη νέα αρχή!»

Στη συνέχεια σχολίασε τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τα Μέσα το διαζύγιό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, καθώς και τον αντίκτυπο που έχει αναπόφευκτα η αναγνωρισιμότητά της στην προσωπική της ζωή.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, το περσινό καλοκαίρι στο Ηρώδειο - Φωτογραφία NDP (Θωμάς Δασκαλάκης) 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον πρώην σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά, το περσινό καλοκαίρι στο Ηρώδειο - Φωτογραφία NDP (Θωμάς Δασκαλάκης)

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο

«Έχω αισθανθεί πολύ καλή διαχείριση από τα Μέσα και στο κομμάτι του χωρισμού μου. Γενικά δεν έχω παράπονο. Αισθάνομαι ότι είναι μια χαρά αυτό το κομμάτι. Έχω μεγαλώσει με το να ξέρουν οι άνθρωποι τη ζωή μου. Αυτό συνέβαινε από όταν ήμουν 20 χρονών, δεν ξέρω πως είναι να μη συμβαίνει αυτό. Και επειδή το έχω μάθει με τον πολύ άσχημο και παρεμβατικό τρόπο, γι’ αυτό λέω ότι τώρα είμαι οκ. Καμία σχέση το τώρα με το τότε», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top