Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μετακομίζω τώρα και έχω χαρά για τη νέα αρχή!»

Η ηθοποιός χώρισε με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά

Στο Dot ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και στον Μίνω Θεοχάρη για την καριέρα της αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Δείτε όλα τα επεισοδια του DOT

Για το διαζύγιό της και την καθημερινότητά της το τελευταίο διάστημα είπε: 

«Τη χρονιά που πέρασε κουράστηκα και συναισθηματικά και σωματικά και εγκεφαλικά, έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα, νομίζω όμως ότι ήταν πάρα πολύ δημιουργική. Δεν έχω προλάβει να περάσω λίγο χρόνο με μένα. Είμαι καλά. Είναι κάτι που θέλει δουλειά. Η δουλειά μου με βοήθησε πολύ στο διάστημα μετά το διαζύγιο και το κοινωνικό δίκτυο αλλά και τα παιδάκια μου! Μου έχει λείψει να περάσω λίγο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου. Είναι λίγο τέτρις η ζωή μου».

παπουτσακη

Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη χώρισε με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά.

παπουτσακη πιλαφάς

«Με τα παιδιά μιλάμε πάρα πολύ και ειδικά με τον Μάξιμο που γεννήθηκε ενήλικας! Ο Μάξιμος με θαυμάζει πολύ, το αισθάνομαι» πρόσθεσε για τα παιδιά της.

«Μετακομίζω τώρα και χρειάζομαι χρόνο να φτιάξω το καινούργιο σπίτι. Έχω χαρά όμως, είναι καινούργια αρχή. Είναι μια φάση καινούργια που αρχίσει που μπορεί να έχει μέσα μια αίσθηση λίγο γκρίζα. Τα πρακτικά πράγματα μού φέρνουν άγχος και είναι πάρα πολύ δύσκολα να τα διαχειριστώ, αλλά με βοηθάει ο αδελφός μου, γιατί σε αυτά είμαι τραγική» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Τέλος είπε ότι χρειάζεται να προσέξει λίγο περισσότερο τον εαυτό της: «Δεν κάνω τίποτα για να προσέχω  τον εαυτό μου, πρέπει να ξεκινήσω πιλάτες. Ντρέπομαι, ντρέπομαι, ντρέπομαι, δεν γυμνάζομαι σταθερά. Στην τελευταία εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά και πήρε πάρα πολύ χρόνο να τα χάσω, κανά τρίχρονο, δεν ξέρω πώς τα έχασα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top