Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδραση στο unfollow του Σάββα Πούμπουρα

Η ατμόσφαιρα... ηλεκτρισμένη!

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Σάββα Πούμπουρα και την Ελένη Μενεγάκη είναι… ηλεκτρισμένη! Εδώ και αρκετό καιρό οι φήμες θέλουν τη συνεργασία τους να ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν

Ο Σάββας Πούμπουρας φαίνεται πως έχει κάνει unfollow τη συνεργάτιδά του στο Instagram.

Ελένη Μενεγάκη «Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια»

Μάλιστα, μέχρι λίγες ώρες πριν, η Ελένη Μενεγάκη συνέχιζε να τον «ακολουθεί». Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε, αυτή τη στιγμή ο Σάββας Πούμπουρας δεν υπάρχει στη λίστα με τα άτομα που η ίδια ακολουθεί. Άρα τον έκανε και εκείνη unfollow.

Δείτε τις ώρες και το unfollow της Μενεγάκη στον Σάββα:

μενεγακη

μενεγακη σαββας

Συγκεκριμένα, τις φήμες τεταμένων σχέσεων ανάμεσα στους δυο τους πυροδότησε έντονα η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για τον συνεργάτη της στη χθεσινή εκπομπή (14/6).  «Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της παρουσιάστριας για τον Σάββα Πούμπουρα on air.

Λίγο μετά, ο ίδιος δε δίστασε να δώσει μια έμμεση απάντηση μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

Αρχικά, ο Σάββας Πούμπουρας ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο λέει με ύφος «Πολύ ντόρος για το τίποτα» και στη συνέχεια, δημοσίευσε μια εικόνα και εγραψε, «Αυτό που λες για κάποιον άλλον, δείχνει πολλά περισσότερα για εσένα παρά για τον άλλον».

Η ενόχλησή του όμως, φαίνεται πως ήταν αρκετά έντονη, γι’ αυτό δεν έμεινε στις αναρτήσεις και προχώρησε και σε ένα unfollow προς την παρουσιάστρια, η οποία για λίγη ώρα συνέχισε να τον ακολουθεί αλλά μετά τον έβγαλε και εκείνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top