Γιώργος Σαμπάνης: «Αυτός είναι ο στίχος που μπορεί να με διαλύσει»

Όλα όσα έγιναν στην private & exclusive συνέντευξη στον Δρόμο 89,8

Ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε μία εξομολόγηση ψυχής και μίλησε για τις σκέψεις, τη ζωή αλλά και την καριέρα του.

Ο τραγουδιστής και συνθέτης έδωσε συνέντευξη στον Δρόμο 89.8 και τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Αντωνάκη στην Τεχνόπολη, το απόγευμα της Τρίτης και τραγούδησε unplugged κάποιες από τις μεγάλες του επιτυχίες.

«Συγχωρώ τα ψέματα. Εξαρτάται για ποιο λόγο συμβαίνουν. Υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα στη ζωή από τις ανθρώπινες αδυναμίες. Το ψέμα είναι μία αδυναμία της ανθρώπινης φύσης, ανάλογα την περίπτωση. Υπάρχουν και άνθρωποι που κατά συνθήκη και από φόβο ψεύδονται συνεχόμενα αρχικά στον ίδιο τους τον εαυτό! Δεν αξίζουν τη συγχώρεσή μας;»

Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή: Βόλτα αγκαλιά στο κέντρο της Αθήνας

Ένας στίχος που τον χαρακτηρίζει από τα τραγούδια του είναι το «συγγνώμη μη ζητάς για αυτά που ονειρεύεσαι!».

«Αυτός είναι ένας στίχος που μπορεί να με διαλύσει, γιατί για πάρα πολλά χρόνια στη ζωή μου θεωρούσα ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτά που ονειρεύομαι και γι’ αυτά που φτιάχνω σε πολύ συγκεκριμένες καταστάσεις και πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους», είπε ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

Ο Γιώργος Σαμπάνης ξεκινάει την καλοκαιρινή του περιοδεία και υπόσχεται να μας παρασύρει στον ρυθμό του, με τα τραγούδια που αγαπάμε ν΄ ακούμε αλλά και με την μοναδική του ενέργεια στη σκηνή!

Την αρχή θα κάνει με το κοινό της Αθήνας στην Τεχνόπολη, την Τρίτη 20 Ιουνίου! Guest στη σκηνή της Τεχνόπολης, θα είναι η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη.

Το star.gr κάνει διαγωνισμό για να κερδίσεις προσκλήσεις για τη συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη στην Αθήνα! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας και κέρδισε μια διπλή πρόσκληση!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by star.gr (@stargrnews)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top