IQ 160: Η Πηνελόπη έχει πέσει σε κατάθλιψη, δεν έχει εμφανιστεί στη δουλειά

Τι θα δούμε απόψε, Κυριακή 11 Ιουνίου στις 21:00 στο 13ο επεισόδιο

Δείτε το trailer του 13ου επεισοδίου του IQ 160

Η Πηνελόπη έχει πέσει σε κατάθλιψη, δεν έχει εμφανιστεί στη δουλειά εδώ και δύο μήνες. Η Σοφία καταφέρνει να της ξυπνήσει το ενδιαφέρον για ένα νέο έγκλημα. Μια δικαστής δολοφονήθηκε λίγο πριν βγάλει την απόφαση σε μια δίκη, στην οποία δυο φοιτητές κατηγορούνται για τον φόνο εξ αμελείας ενός συμφοιτητή τους.

Τόσο η δικαστής όσο και η μητέρα του θύματος δέχονταν απειλητικά μηνύματα. Η έρευνα στρέφεται στον χώρο της σχολής των φοιτητών, όταν απρόοπτα στοιχεία για την προσωπική ζωή της δικαστού θα ανατρέψουν τα δεδομένα. Επιστρέφοντας στα γραφεία, η Πηνελόπη διαπιστώνει ότι η Ιωάννα έχει γίνει φίλη με τον Γιώργο και τη Δάφνη και νιώθει προδομένη. Στην προσπάθειά της να εξιχνιάσει την υπόθεση, κάνει ένα μεγάλο λάθος.

 

Ζητά τη βοήθεια μιας αδίστακτης αστυνομικής συντάκτριας, με αντάλλαγμα μια συνέντευξη στην εφημερίδα της. Όταν δημοσιεύεται η συνέντευξη, στην οποία η Πηνελόπη υπερηφανεύεται υπερβολικά για τις ικανότητές της, οι συνάδελφοί της γίνονται έξαλλοι. Η Σοφία τη διώχνει από το σπίτι της και η Πηνελόπη καταλήγει μεθυσμένη στο σπίτι του Καλατζή…

Γκεστ επεισοδίου 13:
 Αντιγόνη Φρυδά (Θάλεια Αρώνη)
Ρένα Κυπριώτη (Αγγελική Καλαθά)
Ανδρέας Γιανακούλας (Αλέξανδρος)
Βασίλης Σταματάκης (Καλαποθάκης)
Τάσος Τσουκάλης (Λευτέρης Αποστόλου)
Αγγελική Καλοβυρνά (Σταματία Αποστόλου)

Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και γέλιο, σε μια σειρά, που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με εξαιρετικούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές: Σμαράγδα Καρύδη (Πηνελόπη Μουρίκη), Νίκος Κουρής (Αργύρης Καλατζής), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (Σοφία Χαριτάκη), Ηλίας Μουλάς (Γιώργος Βλαστός), Ελίζα Σκολίδη (Δάφνη Φιλιππίδου), Σωτήρης Δούβρης (Λαυρέντης Γκανάς), Αριστοτέλης Μπολοβίνος (Γιάννης Παπανίκας), Χάρης Παπαδόπουλος (Παύλος Νταϊφάς),
Στο ρόλο του Αιμίλιου Παναγούλη, ο Τάσος Παλαντζίδης.
Στο ρόλο της Άσπας Μουρίκη, η Νέλλη Γκίνη.
Στο ρόλο της Ιωάννας Ζησιμάτου, η Μαίρη Μηνά.
Επίσης συμμετέχουν: Αγγελική Μάρκου (Μαρίνα Μουρίκη) και οι μικροί Φίλιππος Ελευθερόπουλος (Ηλίας Μουρίκης – Γκανάς) και Μαρία Νεαμονίτη (Στέλλα Μουρίκη – Γκανά).

Σενάριο: Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης GSC
Εxecutive Producer: Κωνσταντίνος Κυριακού
Σκηνογράφος: Γιάννης Δούμας
Ενδυματολόγος: Κική Γραμματικοπούλου
Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης
Παραγωγός: BARKING WELL MEDIA

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top