Τελικός MasterChef: Υψηλή γαστρονομία με «άρωμα» Κρήτης για τους φιναλίστ

Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας συνεχίζουν τη μαγειρική... μονομαχία

Το MasterChef 2023 βρίσκεται σε τροχιά τελικού. Μαρία Μπέη και Νίκος Τράκας μαζί με τους τρεις κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής βρίκσονται στην πανέμορφη Κρήτη.

Τελικός MasterChef: πιάτα υψηλής γαστρονομίας με «άρωμα» Κρήτης για τους φιναλίστ
Στην πρώτη δοκιμασία, οι δύο φιναλίστ κλήθηκαν να αντιγράψουν, όσο πιο πιστά μπορούσαν, το πιάτο που ετοίμασε ο καταξιωμένος chef Amauri Bouhours, ο οποίος και βαθμολόγησε τις προσπάθειες τους.

Ο Ηγούμενος της Μονής, πατέρας Αμβρόσιος Σκαρβέλης, καλωσορίζει την οικογένεια του MasterChef 2023

 

Το μαγειρικό ταξίδι συνεχίζεται αυτή τη φορά στην Ιερά Μονή Τοπλού. Ο Ηγούμενος της Μονής, πατέρας Αμβρόσιος Σκαρβέλης, καλωσορίζει την οικογένεια του MasterChef 2023 στον πανέμορφο χώρο αυτού του ιστορικού μοναστηριού για τη δεύτερη διαγωνιστική δοκιμασία της πρώτης φάσης των φετινών τελικών.

 Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να αναδείξουν την κρητική κουζίνα

Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να αναδείξουν την κρητική κουζίνα μέσα από τρία δικά τους δημιουργικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας.

Μάλιστα τους διευκολύνουν δίνοντάς τους δύο συνταγολόγια με «πλούσιες» παραδοσιακές συνταγές, ώστε να πάρουν ιδέες για τα πιάτα που θα ετοιμάσουν.


Στη διάθεσή τους έχουν δύο ώρες, κι όπως δήλωσαν ανυπομονούν να μπουν πίσω από τους πάγκους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top