Παύλου - Χατζίδου για ανανέωση συμβολαίου με Star: «Τα καταφέραμε!»

To ζευγάρι παρουσαστών του Breakfast@Star είναι τρισευτυχισμένο

«Δε μπορώ να σου πω λεπτομέρειες αλλά χαιρόμαστε και θα μείνουμε στο ότι θα είμαστε εδώ και του χρόνου. Νιώθω ότι τελικά η χρονιά μάς δικαίωσε, χάρηκαν όλοι από την καρδιά τους, γιατί και τα παιδιά το έμαθαν on air. Θέλαμε να το κρατήσουμε μέχρι τέλους μυστικό» δήλωσε αρχικά η Ελένη Χατζίδου για την ανανέωσή τη δική της αλλά και του Ετεοκλή Παύλου με στο Star για τη νέα χρονιά.

Δείτε τις εκπομπές του Breakfast@Star

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με το Star!

«Αυτά τα πράγματα λίγο-πολύ τα μυρίζεσαι, το προς τα πού πάει το θέμα αλλά ποτέ δεν είσαι 100% σίγουρος, εάν δεν πέσει η υπογραφή. Ακούσαμε πολλά μέσα στη χρονιά, θέλεις να τα αφήσεις λίγο απ’ έξω. Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι μάς προστάτευσε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Star μιλώντας στο OPEN Weekend.

Παύλου - Χατζίδου για ανανέωση συμβολαίου με Star: «Τα καταφέραμε!»

O Ετεοκλής Παύλου από την πλευρά του τόνισε: «Τα καταφέραμε, είναι αυτό που θέλαμε. Ειδικά όταν έχεις ακούσει πολλά και εσύ το μόνο που θες είναι να απαντάς με τη δουλειά σου, χαίρεσαι. Συγκινηθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε αλλά δεν το γιορτάσαμε. Το γιορτάσαμε ο καθένας εσωτερικά, τώρα το τριήμερο θα το γιορτάσουμε και ομαδικά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top