Εύα Αντωνοπούλου: Η ανάρτηση στο Instagram μετά το «αντίο» στο Φάληρο

Ο απολογισμός για τη «θητεία» της στον ΣΚΑΪ

Δείτε όσα είπε η Εύα Αντωνοπούλου στο Breakfast@Star

Με ανάρτησή της στο Instagram το απόγευμα της Πέμπτης, η Εύα Αντωνοπούλου έκανε έναν μίνι απολογισμό για τη «θητεία» της στο κανάλι του Φαλήρου, το οποίο αποχαιρέτησε μετά από 14 χρόνια

Εύα Αντωνοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

«Μετά από 14 χρόνια, ήρθε η ώρα να κλείσει ένας πολύ σημαντικός για εμένα κύκλος. 14 χρόνια στον ΣΚΑΪ. 14 πολύ δημιουργικά χρόνια, με ατελείωτες ώρες σκληρής δουλειάς, πολλή επιμονή, πολύτιμες συνεργασίες με συναδέλφους που έγιναν φίλοι -και οικογένεια στη συνέχεια-, αγωνίες, άγχη και χαρές

Η Εύα Αντωνοπούλου έχει περάσει τη μισή της δημοσιογραφική ζωή στον ΣΚΑΪ

Η Εύα Αντωνοπούλου έχει περάσει τη μισή της δημοσιογραφική ζωή στον ΣΚΑΪ /Φωτογραφία Instagram

Τηλεόραση και ραδιόφωνο. Εκπομπές, ροή, έκτακτα, δελτία ειδήσεων. Καθημερινές και Σαββατοκύριακα. Το δεύτερο σπίτι μου για 14 χρόνια ή, αλλιώς, η επαγγελματική μου οικογένεια. Τι να πρωτοθυμηθώ από τα πολύ πρωινά δελτία ειδήσεων στις 5.30 το χάραμα ως τις εκπομπές, πρωί και μεσημέρι, και στη συνέχεια τα δελτία ειδήσεων», έγραψε αρχικά η δημοσιογράφος.

Η Εύα Αντωνοπούλου ανέφερε στη συνέχεια: «Αρχικά το κεντρικό δελτίο τα σαββατοκύριακα. Στη συνέχεια, η πρόκληση να στήσουμε από το μηδέν το πρώτο καθημερινό αναλυτικό δελτίο ειδήσεων στις 14.00. Πριν από οκτώ χρόνια. Αγωνία για το εγχείρημα, στην αρχή. Χάρη στο πάθος μας και στην επιμονή μας, αλλά και χάρη στο μοναδικό δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του σταθμού, έγινε πολύ γρήγορα η καθημερινή συνήθεια του κοινού, το οποίο μας επιβράβευσε γενναιόδωρα. 

Εύα Αντωνοπούλου: Βούρκωσε στο τελευταίο της δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΪ

Ώρες ολόκληρες στον αέρα, με έκτακτα και ροή, στις καμπές της κρίσης, της πανδημίας, του πολέμου κι όλων των σημαντικών γεγονότων εντός και εκτός συνόρων. Ένας σταθμός είναι οι άνθρωποί του του κι οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ ξέρουν πώς να ρίχνονται στη μάχη».

Η δημοσίευση της Εύας Αντωνοπούλου στο Instagram

Κλείνοντας, η παρουσιάστρια έγραψε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του σταθμού, τον Γιάννη Αλαφούζο και την Εύη Κουτσαυτάκη, που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή, από την αρχή αυτής της διαδρομής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους, δημοσιογράφους και τεχνικούς, που συνεργαστήκαμε άψογα, που ήταν πάντα εκεί στα δύσκολα, με μια ματιά να με εμψυχώσουν και να μου πουν με τον τρόπο τους ότι όλα θα πάνε καλά! 

Εύα Αντωνοπούλου: «Πρόωρο τέλος από τον ΣΚΑΙ, πριν τη λήξη του συμβολαίου»

Μια μεγάλη αγκαλιά στα αγαπημένα μου κορίτσια στο κομμωτήριο, το μακιγιάζ και το ενδυματολογικό, που έβαζαν πάντα πλάτη στα άγχη. Ξέρουν τι εννοώ. Συνεργάτες που έγιναν στενοί φίλοι και οικογένεια. 14 χρόνια κάθε μέρα μαζί. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον αρχισυντάκτη μου, Γρηγόρη Λέκκο. Μαζί από την πρώτη μέρα. Μαζί σε όλα. Συνεργάτης κι αδερφός. Μια συγγνώμη σε όσους ενδέχεται να πιέστηκαν από την επιμονή μου κάποιες στιγμές, πάνω στην αγωνία και την ένταση της δουλειάς. Σας ευχαριστώ. 🙏Στο επανιδείν…».

Φήμες θέλουν την Εύα Αντωνοπούλου να αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο του OPEN, κάτι που δεν έχει επιβεβαίωσε ούτε η ίδια ούτε το κανάλι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top