Εύα Αντωνοπούλου: Βούρκωσε στο τελευταίο της δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΪ

«Δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν» είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια

Η Εύα Αντωνοπούλου ολοκλήρωσε κι επίσημα τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε συγκινημένη στην αποφώνηση του τελευταίου της μεσημεριανού δελτίου.

«Σε αυτό το σημείο κυρίες και κύριοι, θέλω να πω κάτι προσωπικό. Μετά από περίπου 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές που μας έδειξαν εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Σε όλη την ομάδα του δελτίου και των άλλων εκπομπών και μας εμπιστεύτηκαν στα μεγάλα γεγονότα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του σταθμού, στον ιδιοκτήτη τον Γιάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στα εύκολα και στα δύσκολα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύνουσα του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαφτάκη για την άψογη συνεργασία από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία. Για τις ευκαιρίες και για όλη αυτή τη δημιουργική συνεργασία. Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ από την καρδιά μου σε όλους τους συνεργάτες, τεχνικούς, δημοσιογράφους, στο κοντρόλ, στους πολύ κοντινούς συνεργάτες για το τελευταίο αυτό αντίο. Δεν είναι αντίο.

Θέλω πριν αποχαιρετήσω να πω πολύ καλή επιτυχία στη διάδοχη κατάσταση, σε όλη την ομάδα που θα μείνει πίσω και στη Ρένα Φλυντζάνη που αναλαμβάνει το δελτίο από Δευτέρα ως Παρασκευή. Καλή επιτυχία και εμείς δεν λέμε αντίο, λέμε εις το επανιδείν. Να είστε όλοι καλά, μένετε συντονισμένοι στον ΣΚΑΪ», είπε χαρακτηριστικά η Εύα Αντωνοπούλου.

Λίγο νωρίτερα, η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη την είχε αποχαιρετήσει με μία θερμή αγκαλιά.

H Εύα Αντωνοπούλου σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ έφυγε από τον ΣΚΑΪ μετά από 14 χρόνια και ετοιμάζεται να κάνει μεταγραφή στο OPEN για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top