Εύα Αντωνοπούλου: «Πρόωρο τέλος από τον ΣΚΑΙ, πριν τη λήξη του συμβολαίου»

Θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στο OPEN;

Τις τελευταίες μέρες υπήρχε έντονη φημολογία στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι η Εύα Αντωνοπούλου σκοπεύει να φύγει από τον ΣΚΑΙ μετά από 14 χρόνια και να κάνει μεταγραφή στο OPEN για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού. 

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, της οποίας το συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρωνόταν στις 30 Ιουνίου, δεν είχε δώσει καμία απάντηση στα δημοσιεύματα περί μετακίνησής της σε άλλη τηλεοπτική στέγη, ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις της τόνισε πως αυτή την στιγμή προτεραιότητα έχουν οι εκλογές.

Αντωνοπούλου: Η αντίδραση μετά τις φήμες μεταγραφής από τον ΣΚΑΪ στο Open

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, φαίνεται πως υπάρχει πρόωρη λήξη συνεργασίας ανάμεσα στην Εύα Αντωνοπούλου και τον ΣΚΑΙ, μετά την δημοσιοποίηση ότι πάει στο Open.

Η δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά στον Alpha: «Εκκρεμούσε ένα τυπικό ραντεβού με την διοίκηση, μετά από 14 χρόνια, τυπικά οφείλει να πει ότι δε θα ανανεώσει το συμβόλαιό της για την επόμενη σεζόν, το οποίο λήγει τέλει Ιουνίου. Εκεί, η αντίδραση της διοίκησης δεν ήταν η αναμενόμενη για μία συνεργασία και σχέση 14 χρόνων. Εκεί αντέδρασαν εκδικητικά θα πω εγώ. Ζήτησαν από την Εύα Αντωνοπούλου, εφόσον έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της, να φύγει έναν μήνα νωρίτερα -δηλαδή 30 Μαΐου- και μάλιστα, να μην έχει σχεδόν καμία ανάμειξη ή τη λιγότερο δυνατή στην εκλογική βραδιά της 21ης Μαΐου. Της ζήτησαν να απέχει εντελώς».

Εύα Αντωνοπούλου
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top