Εύα Αντωνοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

«Νιώθω σαν να φεύγω από το σπίτι μου»

Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ μετά από 15 χρόνια συνεργασίας. Η δημοσιογράφος, η οποία ήταν τα τελευταία χρόνια ταυτισμένη με το πολύ επιτυχημένο μεσημεριανό δελτίο του σταθμού, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της στο τελευταίο δελτίο.

Στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από τον ΣΚΑΪ, η Εύα Αντωνοπούλου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μία μέρα με πολλή συγκίνηση, με πολλή ευγνωμοσύνη για τον ΣΚΑΪ και τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ. Δεν είναι εύκολοι οι αποχωρισμοί, είναι δύσκολοι πολύ συναισθηματικά… Είναι όπως όταν φεύγεις από το σπίτι σου και κάνεις μια νέα αρχή, λες εις το επανιδείν. Όταν δεν έχεις πράγματα να χωρίσεις, όταν δεν έχεις τσακωθεί, όταν έχουν κατανοήσει απόλυτα την επιλογή σου για να κάνεις μια επιλογή επαγγελματική, φυσικά και λες εις το επανιδείν».

Για τις φήμες που την θέλουν να αποχωρεί με ένταση από τον ΣΚΑΪ, μια και ολοκλήρωσε το δελτίο ένα μήνα νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου της, η Εύα Αντωνοπούλου απάντησε: «Είναι κάποια τεχνικά πράγματα που οι απέξω δεν είναι σε θέση να τα γνωρίζουν. Είναι στην κανονική διαδικασία της λήξης του συμβολαίου. Δεν υπάρχει ειλικρινά κανένα θέμα, δεν έχω λόγο να μην το πω, αν υπήρχε θα το έλεγα».

Όσο για το αν πρόκειται να την δούμε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, η δημοσιογράφος είπε: «Δεν είναι η ώρα τώρα. Σήμερα είναι η μέρα του ΣΚΑΪ. Αυτό που θα κάνω από εδώ και πέρα, είναι ότι λίγο διάστημα θα ξεκουραστώ. Λέτε να κάνω καθημερινό βραδινό δελτίο; Άμα το λέτε εσείς…».
Εύα Αντωνοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top